Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Джинсове плаття  для кожної жінки

Фото passionstyle.in.ua.

Джинсове плаття для кожної жінки

Ця тканина давно підкорила світ своєю зручністю та практичністю. Джинсові сукні — універсальні, доречні і на роботі, і на відпочинку. Підібрати для себе вдалий фасон може пані будь–якої комплекції та віку

Подовжене облягаюче плаття із джинсової тканини–стрейч має чудовий вигляд на дівчині з ідеальною фігурою. Сукня–сорочка строгого класичного силуету підійде буквально всім, цьому фасону властиво поліпшувати будь–яку фігуру, візуально приховуючи її недоліки. Але важливо правильно вибрати довжину і взуття.

Джинсові плаття ділового стилю слід носити зі шкіряними взуттям і сумкою.

Плаття середньої довжини в поєднанні з черевиками на високих підборах візуально видовжує силует. Довжина до середини гомілки протипоказана жінкам із повними ногами. Їм підійде укорочена сукня–сорочка, яку можна носити зі стильними брюками та туфлями на високій платформі. Молодим дівчатам така модель пасує до вузьких брюк. Джинсові плаття ділового стилю слід носити зі шкіряними взуттям і сумкою. Всі інші моделі чудово поєднуються із аксесуарами з натуральних матеріалів, яскравими шарфиками, косинками, різноманітними браслетами та яскравою біжутерією.

Telegram Channel