Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Навіщо російські терористи палили храми Московського патріархату

Ось так народжується ненависть.

Фото Youtube.com.

Навіщо російські терористи палили храми Московського патріархату

За даними Служби безпеки України, так зване «Міністерство державної безпеки ДНР» фінансувало і керувало особами, які намагалися запустити «червоного півня» у церкви УПЦ МП у контрольованих українським урядом районах

Про це йдеться у звіті Державного департаменту США. Зокрема, терористи «ДНР» намагалися здійснити підпал у містах Запоріжжі (6 та 11 січня), Кривому Розі (15 лютого) і знову в Запоріжжі (біля церкви Івана Богослова УПЦ МП). Організатори, які базуються в «ДНР», платили паліям за кожен напад і доручали їм малювати нацистські графіті на стінах будівель УПЦ МП.

Організатори, які базуються в «ДНР», платили паліям за кожен напад і доручали їм малювати нацистські графіті на стінах будівель УПЦ МП.

Таким чином в Україні розпалюється міжконфесійна ворожнеча, щоб пізніше у підпалах звинуватити проукраїнську сторону населення, зокрема вірян ПЦУ.

Така політика ідеально підходить для створення картинки «гонимої Церкви», щоб потім заявляти про «фашистів» та «бандерівців», які палять «каноническую Церковь».

Микола ДЕНИСЮК.

Telegram Channel