Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Витрачаємо мало — виглядаємо дорого

Фото pinterest.com.

Витрачаємо мало — виглядаємо дорого

Питання, як бути стильною, але при цьому без шкоди для гаманця, непокоїть багатьох модниць. Не обов’язково ходити в дорогі бутіки, у речах із мас-маркету теж цілком реально виглядати ефектно

Зверніть увагу на пошиття одягу, який збираєтеся купувати. Під час примірки перевірте усі шви, фурнітуру. Навіть коротенькі ниточки, що стирчать, або нерівна строчка можуть зіпсувати зовнішній вигляд виробу.

Вибираємо тільки чисті кольори. Попри те, що ліловий або блідо-жовтий досить гарні у поєднанні із синтетичним матеріалом, вони кричатимуть про дешевизну одягу. Так само, як і металік, і кислотні відтінки. Краще віддати перевагу чорному, білому, глибокому синьому, смарагдовому, бузковому або небесно-блакитному кольорам.

Чорні брюки і біла сорочка — це ті речі, які ніколи не вийдуть із моди.

Не забувайте про класику. Чорні брюки і біла сорочка — це ті речі, які ніколи не вийдуть із моди. Ансамбль можна доповнити спідницею.

Підганяйте одяг під себе. Якщо брюки трохи задовгі, підшийте їх. Вбрання повинно сидіти на вас ідеально.

Обережно, тренд. Добре обміркуйте, перш ніж купити модні речі, куди будете їх одягати і чи потрібні вони вам взагалі. Можливо, у них виглядатимете безглуздо?

Не забувайте про склад тканини. Не кожна синтетика погана і не всяка бавовна хороша. Тож відмовтеся від одягу із акрилу, бо він буде кошлатитися.

Уникайте надмірностей. Правильно підбирайте аксесуари. Не вішайте на себе тонну біжутерії. Часом достатньо одного декоративного елемента, щоб виглядати презентабельно.

Telegram Channel