Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Шахраї на вигадки мастаки — і 40 тисяч як корова язиком злизала

От зловмисники!

Фото zak.depo.ua

Шахраї на вигадки мастаки — і 40 тисяч як корова язиком злизала

Саме таку суму житель міста Глухів Сумської області, перебуваючи у Любомльському районі, переказав через інтернет–банкінг особі, яка нібито продавала автомобіль Volkswagen Passat B7 через одну з онлайн–платформ

Ні автомобіля, ні своїх коштів заявник не отримав.

Цього ж дня 24–літню жительку Ковеля хтось ошукав на 8 тисяч 400 гривень. Зловмисник під приводом здачі в оренду квартири через інтернет спонукав молоду жінку переказати кошти через інтернет–банкінг, що вона й зробила. У Луцьку до поліції звернулися дві жінки, які повідомили, що аферисти, використовуючи їхні паспортні дані, оформили на них кредити на 1000 та 3800 гривень у відомих кредитних установах.

У Луцьку до поліції звернулися дві жінки, які повідомили, що аферисти, використовуючи їхні паспортні дані, оформили на них кредити на 1000 та 3800 гривень у відомих кредитних установах.

Ще однією жертвою стала 49–річна мешканка обласного центру, яка прислухалася до псевдопрацівників банку, котрі під приводом збереження грошей порадили переказати їх на особистий номер телефону. Після цього гроші з мобільного рахунку зникли. Лучанку ошукали на 7100 гривень.

Всього за період з п’ятниці по неділю до поліції звернулися 13 осіб із заявами про шахрайство.

Марина БАЛДИЧ


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel