Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
6-річний герой ціною власного здоров’я врятував сестричку від пса

Бріджер пізніше так розповідав про свій вчинок: «У цей момент я подумав: якщо хтось із нас має померти, то хай краще це буду я».

Фото instagram.com/nicolenoelwalker.

6-річний герой ціною власного здоров’я врятував сестричку від пса

Рани на обличчі Бріджера після бою з твариною були настільки глибокими, що медикам довелося накласти йому 90 швів

Першокласник зі штату Вайомінг Бріджер Волкер побачив, як на його 4-річну сестру нападає великий сусідський собака. Пес мчав просто на дівчинку, а вона не могла зрушити з місця – страх, як це часто буває, ніби скував її.

Без жодних вагань хлопчик кинувся сестрі на допомогу і відвернув увагу собаки на себе. Юний герой зчепився із псом. Сутичка тривала недовго, але свою місію школяр виконав – чотирилапий відступив.

 
На верхніх світлинах діти ще до того злощасного дня.
На верхніх світлинах діти ще до того злощасного дня.

 Щойно Бріджер переконався, що сестрі нічого не загрожує, він узяв її за руку і відвів додому. Дівчинка і справді була в безпеці, а ось братові знадобилася термінова медична допомога.

Рани на обличчі Бріджера виявилися настільки глибокими, що сім’я мусила вдатися до послуг пластичних хірургів. Медики наклали йому 90 швів! Зараз хлопчика вже виписали з лікарні.

Пес мчав просто на дівчинку, а вона не могла зрушити з місця – страх, як це часто буває, ніби скував її.

Історія 6-річного сміливця стала вірусною після того, як нею поділилася в Instagram його тітка Ніколь Волкер. Вона відзначила акторів із фільму «Месники» (2012), щоб повідомити їм про поповнення в їхніх рядах.

Актор Кріс Еванс (Капітан Америка) записав для Бріджера відеозвернення, в якому побажав йому якнайшвидшого одужання і зазначив, що хлопчик – справжній герой.

Не залишився осторонь і виконавець ролі Халка Марк Руффало. Щоправда, він не став записувати відео, а обмежився коментарем під постом Ніколь.

Свою підтримку Бріджеру висловили й такі голлівудські зірки, як Г’ю Джекман, Захарі Лівай, Том Голланд, брати Руссо та Роббі Амелл.

А Енн Гетевей, виконавиця ролі Жінки-Кішки у фільмі «Темний лицар повертається», присвятила хлопчикові допис, де є такі слова: «Я можу лише сподіватися, що маю хоча б половину сміливості, яку проявив ти, Бріджере. Бажаю тобі легкого одужання та підкорення крутих скель!»

Крім зичення здоров’я, у багатьох коментарях є такі слова: «Бріджере, дякуємо за те, що повернув віру в людство».

Хлоя МЕЛАС (Chloe MELAS), CNN

 Переклад українською: maximum.fm.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel