Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Що віщують зорі

Волинь-нова

Що віщують зорі

Гороскоп на 27 липня – 2 серпня

ОВЕН. Спокій вам тільки сниться. Однак постарайтеся все-таки зайняти вичікувальну позицію та зберегти сили. Не тягніть із вирішенням сімейних проблем, прямо кажіть, що вас не влаштовує. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – четвер.
 
ТЕЛЕЦЬ. Основними подіями можуть стати справи, пов’язані з родиною та будинком. У цій сфері зірки пророкують багато нового. Ви з легкістю зможете усунути практично будь-який конфлікт на роботі та будете досить переконливі. Сприятливий день – середа, несприятливий – понеділок.
 
БЛИЗНЮКИ. Почнуть реалізовуватися дуже важливі для вас плани, в першу чергу це стосується особистого життя. Постарайтеся бути чесними із собою, що дасть змогу стати хазяїном ситуації. Хороший час для відпустки та приємної подорожі до моря. Сприятливий день – четвер, несприятливий – вівторок.

 
РАК. Вам таки варто звернути увагу на думку близьких. Сприймайте дрібниці, які з вами відбуваються, як сигнали, що вказують, у якому напрямку скорегувати свою поведінку. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – середа.
 
ЛЕВ. Не намагайтеся нічого вирішувати за допомогою сили. Зате сприйнятливість і гнучкість дадуть змогу добитися гарних результатів. Ви можете опинитися перед необхідністю зробити вибір, дійте спокійно, обдумано й без поспіху. Сприятливий день – середа, несприятливий – четвер.
 
ДІВА. Ваша активність і енергійність вирішать справи, які нагромадилися. При цьому сили краще направити на найважливішу мету, а не розтрачувати їх по дрібницях. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – понеділок.
 
ТЕРЕЗИ. Настрій може виявитися абсолютно неробочим. Постарайтеся зібратися, оскільки саме зараз ви зможете вирішити непереборні проблеми в професійній сфері. У вихідні відправляйтеся на природу. Сприятливий день – четвер, несприятливий – вівторок.
 
СКОРПІОН. Вас чекає справжній фінансовий успіх, справи йдуть вгору, ви відчуваєте, що робите все правильно. Але не забувайте й про особисте життя. Гарний час для відпустки й подорожі. Постарайтеся менше сумніватися й більше діяти. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – середа.
 
СТРІЛЕЦЬ. Ви розумні й іронічні, ваші влучні вислови зараз потрапляють прямо в ціль. На роботі покажіть себе спокійною і врівноваженою людиною. Ваші зусилля будуть винагороджені. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – субота. 
 
КОЗЕРІГ. Виявляться вдалими поїздки й подорожі. Ваші ідеї й задуми підтримають. У вихідні хтось буде пильно стежити за вашими справами і зробить висновки, які можуть серйозно вплинути на вашу долю. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – п’ятниця.
 
ВОДОЛІЙ. Ваш соціальний статус досить міцний, але вам знадобиться підтримка начальства. Постарайтеся бути гнучкішими під час обговорення ділових питань з колегами, не наполягайте на своїй точці зору, вислухайте всі позиції. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – вівторок.
 
РИБИ. Вам необхідно бути уважнішим та обережнішим. Навколо вас плетуться інтриги. В особистому житті ви можете відчути розчарування. Зате у вихідні на вас чекає нова романтична зустріч. Сприятливий день – четвер,  несприятливий – вівторок.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel