Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Що нам віщують зорі наступного тижня

Волинь-нова

Що нам віщують зорі наступного тижня

Гороскоп на 3 – 9 серпня

ОВЕН. На вас чекають зміни у професійній сфері. Це серйозне випробування на міцність та здатність співпрацювати. Отримаєте привабливу пропозицію, але не поспішайте її прий­мати. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — четвер.

ТЕЛЕЦЬ. Настає сприятливий період для реалізації кар’єрних планів, не упустіть важливу інформацію. Зосередьтеся на головному. У вихідні не варто з’ясовувати стосунки в родині. Сприятливий день — четвер, несприятливий — вівторок.

БЛИЗНЮКИ. Не слід впадати в крайнощі, уважніше прислухайтеся до своєї інтуїції, вона підкаже вірне рішення. Ситуація налагодиться і у вас з’явиться можливість виконати своє найзаповітніше бажання. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — середа.

РАК. Постарайтеся дивитися на світ по–філософськи. Це зніме внутрішнє напруження. Уникайте непотрібних зустрічей і розмов. У вихідні з’явиться шанс добре відпочити. Сприятливий день — четвер, несприятливий — субота.

ЛЕВ. Ваш авторитет може врятувати від краху одну дуже важливу справу, будьте готові взяти на себе відповідальність. У вихідні ймовірна несподівана та приємна поїздка. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — п’ятниця.

ДІВА. Постарайтеся зосередитися на найголовнішому, тоді дрібні неприємності не перешкодять здійсненню ваших планів. Ви знайдете розуміння та підтримку друзів. Допоможіть рідним у вирішенні їхніх проблем. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — середа.

ТЕРЕЗИ. Рішучість — ось ваш основний козир, а вагатися — значить програти. Постарайтеся спокійно сприйняти інформацію не зовсім приємного змісту. У вихідні варто влаштувати пікнік із друзями. Сприятливий день — середа, несприятливий — субота.

СКОРПІОН. Цього тижня ви легко доб’єтеся бажаного, якщо справді захочете. Магнетичній чарівності вашої особистості ніхто не може опиратися. У вихідні ситуація, яка вас турбує, благополучно вирішиться. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — п’ятниця.

СТРІЛЕЦЬ. Всі свої ідеї та пропозиції вам доведеться відстоювати. Вас може порадувати побачення або зустріч із друзями. Вихідні варто провести за містом, подихати свіжим повітрям. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — четвер.

Вихідні варто провести за містом, подихати свіжим повітрям.

КОЗЕРІГ. Не варто давати поживу для пліток. Наведіть порядок у думках і справах. Добре подумайте, перш ніж з кимось конфліктувати. У вихідні доведеться вирішувати сімейні проблеми. Сприятливий день — середа, несприятливий — четвер.

ВОДОЛІЙ. Відгородіть себе від непотрібних контактів і порожньої балаканини. Критично подивіться на свої ідеї: наскільки вони реалістичні. Приділіть увагу дітям і старшим родичам. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — середа.

РИБИ. На роботі можуть виникнути дрібні неприємності, як результат невпевненості у власних силах. Цінуйте свою працю, не дозволяйте, щоб вам сіли на шию. У вихідні вас порадує кохана людина. Сприятливий день — середа, несприятливий — п’ятниця.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel