Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
«Оптичний» макіяж. Поради для тих, хто в окулярах

Окуляри доповнять Ваш образ!

Фото із сайту wobs.ua.

«Оптичний» макіяж. Поради для тих, хто в окулярах

Окуляри не лише допомагають нам краще бачити чи захищають очі від сонця, вони мають доповнювати образ. Якщо ви вже витратили час і гроші, щоб підібрати такі, що вам личать, не пошкодуйте години–другої і продумайте макіяж, який би до них пасував

= Якщо у вас далекозорість, ваші окуляри значно збільшують очі і повіки. Тому слід відмовитися від надміру яскравих тіней. Підводьте очі дуже акуратно, використовуючи якнайменше косметики, інакше кожен огріх буде помітним.

Якщо ви носите окуляри, уважніше вибирайте туш.

= У короткозорих очі крізь лінзи візуально здаються меншими, ніж є насправді. Тому їх лінію варто підкреслити за допомогою косметики, додаючи якнайбільше світлих тонів з полиском.

= Якщо ви носите окуляри, уважніше вибирайте туш. Розрекламована видовжувальна може збільшити ваші вії так, що вони зачіпатимуть скельця. Її частинки будуть осипатися і подразнюватимуть очі.

Читайте також: Бабиним літом потішимося: синоптики дали прогноз на середину вересня​.

= Коли ви підібрали сонцезахисні зі скельцями світлих тонів, поекспериментуйте, щоб з’ясувати, як вони поєднуються з різними тінями для повік. Наприклад, не варто користуватися яскраво–рожевими, якщо окуляри сині або блакитні. Тоді здаватиметься, що у вас навколо очей великі синці. Таке ж враження справлятимуть блакитні тіні за жовтими скельцями.

Telegram Channel