Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Що нам віщують зорі наступного тижня

Волинь-нова

Що нам віщують зорі наступного тижня

Гороскоп на 13 — 19 вересня

ОВЕН. Постарайтеся розібратися з нагромадженими справами. Вас порадують нові зустрічі і враження, успіх у партнерських відносинах. У вихідні будьте обережні у висловлюваннях. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — п’ятниця.

ТЕЛЕЦЬ. Вам необхідно проявити терпіння та стриманість, тоді не виникне складних ситуацій на роботі та в родині. Краще не планувати ділових зустрічей. Вихідні порадують приємними подіями. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — середа.

БЛИЗНЮКИ. Прислухайтеся до своєї інтуїції. Вам необхідна спокійна обстановка, так ви зможете досягнути більших успіхів. Не варто бентежитися, якщо виникне якась перешкода — вона цілком переборна. Сприятливий день — четвер, несприятливий — субота.

РАК. Обставини потребуватимуть від вас зосередженості та свіжих ідей. Женіть геть від себе лінь, якщо не прагнете упустити птаху удачі. У вихідні якщо вдасться впоратися із сумнівами — упораєтеся й з усіма завданнями. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — п’ятниця.

ЛЕВ. У цей період може проявитися втома. Постарайтеся не давати обіцянок, вам буде складно дотримати слова. Охопити неосяжне неможливо, тому у вихідні беріться тільки за те, що вам під силу. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — середа.

ДІВА. Кількість справ збільшиться. Не переживайте, усі проблеми вирішаться, якщо ви будете уважні й зібрані. Не соромтеся попросити про допомогу колег. У вихідні діти порадують вас своїми успіхами. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — четвер.

ТЕРЕЗИ. Події, які можуть вплинути на вашу долю, відбудуться — й життя зміниться на краще. Однак ви можете відчути незадоволення собою або розчаруватися в комусь із близьких. У вихідні готуйтеся до приємної зустрічі. Сприятливий день — середа, несприятливий — вівторок.

СКОРПІОН. У вас нагромадилося багато проблем, але саме зараз зможете їх вирішити якнайкраще. Зміни, що відбуваються з вами, будуть досить позитивні. До того ж вас очікує солідний прибуток. У вихідні налаштуйтеся на романтику. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — середа.

СТРІЛЕЦЬ. Не час для прояву особистих ініціатив, краще бути частиною колективу. Плануйте тільки те, що зможете реально здійснити. Вихідні проведіть з родиною. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — п’ятниця.

Сприятливий день — вівторок, несприятливий — п’ятниця.

КОЗЕРІГ. Не провокуйте конфліктних ситуацій на роботі. Ваші ідеї всім сподобаються, авторитет зросте. Женіть геть страхи і сумніви, адже насправді немає жодних перешкод для досягнення мети. У вихідні відпочиньте на природі. Сприятливий день — четвер, несприятливий — вівторок.

ВОДОЛІЙ. Будуть успішні ділові переговори, не упускайте шансу зав’язати корисні знайомства. Більше часу приділяйте близьким людям. Краще не приймати серйозних рішень в особистому житті. Вихідні проведіть за містом. Сприятливий день — середа, несприятливий — п’ятниця.

РИБИ. Ваша наполеглива праця буде оцінена, можете розраховувати на премію. Однак не втрачайте голови від успіху. Гарний час для нових знайомств. У вихідні влаштуйте собі відпочинок на природі з друзями та рідними. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — субота.

Реклама Google

Читайте також: Кріштіану Роналду таке і не снилося: Олексій Хобленко з «Кривбаса» оформив покер за 23 хвилини (Відео).


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel