Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Твій ідеальний бюстгальтер. Критерії відбору

Фото із сайту aif.ru.

Твій ідеальний бюстгальтер. Критерії відбору

Появою цієї речі ми зобов’язані легендарній француженці Коко Шанель. Купуючи черговий мереживний шедевр, ти навряд чи замислюєшся, які баталії колись викликав він у лікарів. Вони були впевнені, що бюстгальтер «задушить» жінку, порушить правильне дихання молочних залоз. Незважаючи на це, він тріумфально завоював увесь світ і став невід’ємною частиною жіночого одягу

Щоб новий ліфчик не лише бездоганно підкреслював і прикрашав твої груди, а й не заважав, коли ти рухаєшся, завжди пам’ятай про прості критерії підбору.

Ніколи не спи в ліфчику. Це шкідливо.

  • Бюстгальтер не повинен припідніматися на спині, така білизна років на 10 робить старшою будь–яку жінку. Нахились, підніми руки — перевір, як він «поводиться». Опусти плече: якщо бретелька сповзає, ця річ тобі не підходить. Уважно подивися на шкіру, знявши ліфчик. Слідів від бретельок, швів, кісточок не повинно бути.
  • Носити білизну треба правильно!
  • Не одягай затісну. Частіше міняй фасони бюстгальтерів, щоб застібка була в різних положеннях.
  • Віддавай перевагу бавовняній білизні.
  • Ніколи не спи в ліфчику. Це шкідливо. Потрібно, щоб тіло і ніжна шкіра навколо грудей відпочивали.
  • Якщо у тебе вона чуттєва, будь особливо уважною, вибираючи бюстгальтер. Коли людина пітніє, барвники можуть проникати в організм і викликати подразнення, а можливості перевірити перед покупкою, чи не токсична річ — немає.

Читайте також: У Горохові розпочався концерт камерного ансамблю (Фото)​.

Реклама Google

 

Telegram Channel