Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Виділіть «свою територію» – якщо живете з батьками чоловіка

Фото із сайту poshepky.com.

Виділіть «свою територію» – якщо живете з батьками чоловіка

Те, що ви мешкаєте разом під одним дахом, не означає, що всі проблеми маєте вирішувати спільно

Переступивши поріг дому, в якому живе ваш чоловік, дружиною, встановіть з його батьками правила спільного проживання. Поділіть обов’язки. Виділіть собі «свою територію».

  • Зробіть перестановку у своїй кімнаті (кімнатах) так, як вам подобається. Визначте для себе розпорядок дня, режим вживання їжі, застосовуйте для приготування їжі власні кулінарні здібності, техніку прибирання.
  • Намагайтеся самі вирішувати свої проблеми. Не мусите про все питати поради і звітувати перед свекрами. Не намагайтеся бути при них малими дітьми. Час уже вийти з цієї ролі.

Пам’ятайте, що кожна сім’я має свої таємниці. А це означає: у тому, що стосується дітей, вирішальний голос мають батьки, а не бабуся з дідусем.

  • Як би не було тяжко, ніколи не сваріться з чоловіком при батьках, бо це ваші внутрішні проблеми. Нехай суперечка залишиться між подружжям. Тоді ви можете сміливо вимагати, аби свекор зі свекрухою не втручалися у ваші стосунки.
  • Не беріть участі у конфліктах батьків чоловіка.
  • Пам’ятайте, що кожна сім’я має свої таємниці. А це означає: у тому, що стосується дітей, вирішальний голос мають батьки, а не бабуся з дідусем.

Читайте також: Коли хочеться більше заробляти: може, якась із порад допоможе і вам

Telegram Channel