Ресторан у Києві пропонує сендвіч за дві тисячі гривень - «Волинь» — незалежна громадсько–політична газета
Курси НБУ $ 26.67 € 31.37
Ресторан у Києві пропонує сендвіч за дві тисячі гривень

Фото із сайту kyiv.comments.ua.

Ресторан у Києві пропонує сендвіч за дві тисячі гривень

Скуштувати страву, за яку пересічному пенсіонерові довелося б віддати всю свою пенсію, пропонують у ресторані «Японський привіт»

Заклад належить рестораторам Міші й Даші Кацуріним, які раніше відкрили «Китайський привіт», «В’єтнамський привіт» та «Тайський привіт». Меню закладу чимале, але одна страва привернула до себе особливу увагу в соцмережах — ​сендвіч кацу-сандо з яловичиною ваґю вартістю 2 200 гривень. Під постом ресторану в іnstagram люди прокоментували: мовляв, «були впевнені, що це помилка в меню». Втім, у коментарях для видання НВ шеф-кухар «Привітів» Антон Васильєв підтвердив, що вартість сендвіча дійсно становить 2 200 гривень і, незважаючи на високу ціну, страву… купують! «Щойно дві взяли», — ​сказав кухар.

Кацу-сандо в «Привіті» — ​це традиційний японський сендвіч із білим хлібом, свіжою капустою, домашнім соусом тонкацу (з яблуками, морквою і цибулею), а також — ​стейком із японської мармурової яловичини класифікації А5 ваґю (на фото).

Кацу-сандо в «Привіті» — ​це традиційний японський сендвіч із білим хлібом, свіжою капустою, домашнім соусом тонкацу (з яблуками, морквою і цибулею), а також — ​стейком із японської мармурової яловичини класифікації А5 ваґю (на фото).

Саме останній складник і сформував космічну ціну страви — ​в середньому у Києві 100 грамів такого м’яса обійдуться в 700–800 гривень. Ваґю — ​загальна назва м’ясних порід корів, що характеризуються генетичною схильністю до інтенсивної мармуровості і високого вмісту ненасичених жирів. М’ясо таких корів має високу якість і коштує дуже дорого.

Микола ДЕНИСЮК

Читайте також: Рецепти осінніх смаколиків: хто їсть кашу гарбузову — ​буде сильним і здоровим!

Дивіться також:  Сотні замовлень і величезна черга: як у Луцьку відкривали «МакДональдз»