Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Англія – Сенегал: європейські леви загризли африканських (Відео)

Гаррі Кейну лишився всього один гол, аби повторити рекорд Вейна Руні у футболці збірної Англії: за «трьох левів» другий відзначався 53 рази.

Фото із сайту fifa.com.

Англія – Сенегал: європейські леви загризли африканських (Відео)

Британці в третьому матчі поспіль залишають свої ворота на замку

Чемпіонат світу-2022 з футболу. 1/8 фіналу. Англія – Сенегал – 3:0 (1:0 – Хендерсон, 39 хв.; 2:0 – Кейн, 45 +3; 3:0 – Сака, 57). Стадіон «Ель-Байт» (Ель-Хаур, Катар).

У матчі 1/8 фіналу чемпіонату світу-2022 з футболу срібний призер Євро-2022 збірна Англії святкувала впевнену перемогу над чемпіоном Африки – Сенегалом.

1:0 – на 38-ій хвилині матчу Беллінгем продемонстрував чудове бачення поля, Хендерсон отримав від нього дотепну передачу в штрафному майданчику і влучним ударом в один дотик низом відправив м'яч у сітку по центру воріт.

2:0 – у компенсований арбітром час першого тайму Фоден віддав передачу, адресатом якої став Кейн, котрий із меж штрафного майданчика холоднокровно відправив м'яч у сітку. До речі, Гаррі Кейну лишився всього один гол, аби повторити рекорд Вейна Руні у футболці збірної Англії: за «трьох левів» другий відзначався 53 рази.

3:0 – на 57-ій хвилині матчу Фоден виконав чудовий пас, адресатом якого в штрафному майданчику став Сака, який  швидко та влучно пробив по центру воріт, повз безпорадного голкіпера.

В 1/4 фіналу, який відбудеться 10 грудня, Англія зіграє з Францією.

 

Збірна Англії стала четвертим чвертьфіналістом турніру. В 1/4 фіналу, який відбудеться 10 грудня, Англія зіграє з Францією, яка раніше впевнено переграла Польщу – 3:1.

Читайте також на volyn.com.ua: «Президент Франції Макрон вгадав рахунок та авторів голів матчу Франція – Польща».

Реклама Google

Telegram Channel