Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
Мольфар пошкодував про свій роман зі зрадницею України

Любов зла – полюбиш і... козу.

Фотоколаж із сайту glavred.info.

Мольфар пошкодував про свій роман зі зрадницею України

Відомий український екстрасенс та музикант Макс Гордєєв у 2012 році мав короткотривалий роман зі співачкою, фіналісткою першого сезону шоу «Холостяк» (СТБ) Яною Соломко (обоє на фотоколажі)

Зараз переможець литовської та учасник української «Битви екстрасенсів» зізнається, що хотів би, щоб цього знайомства не було, адже Яна Соломко стала зрадницею.

Пара познайомилася вже після завершення любовного реаліті «Холостяк». Мережу тоді сколихнуло фото, на якому вони ніжно цілувалися у центрі Києва на фоні новорічної ялинки. Спогадами про Яну екстрасенс поділився в інтерв'ю Славі Дьоміну.

«Тоді вона дуже хотіла популярності. І зараз вона цього хоче. Вона не змінилася… Я не можу сказати, що у нас прям щось таке було. Але наше спілкування тривало тижнів два-три», – поділився Макс.

В інтерв'ю 2012 року можна побачити, що і тоді 24-літній екстрасенс говорив лише про дружні стосунки зі співачкою, а справжнє кохання він нібито ніколи не відчував. Наразі Яна Соломко має славу запроданки, адже після повномасштабного вторгнення вона неодноразово виступала в москві, заробляючи криваві рублі, не соромилася співати ганебну пісню-присвяту окупантам.

Гордєєв зізнається, що йому соромно навіть згадувати про артистку. «Було у нас дуже «гарне» знайомство. В лапках. Зараз я про це знайомство дуже шкодую. Шкодую, тому що зараз бачу, хто вона така», – прокоментував мольфар.

Василина СМЕТАНА.

Реклама Google

Telegram Channel