Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
На Волині військовий розшукав школярку, щоб віддячити їй  за лист на фронт

«Я ніколи не вірила, що таке може бути, що до мене може прийти військовий», – зізналася після зустрічі із захисником Аня.

Фото – Суспільне Луцьк.

На Волині військовий розшукав школярку, щоб віддячити їй за лист на фронт

Військовослужбовець 41-ї окремої механізованої бригади ЗСУ Сергій Орисюк, який днями повернувся з передової в короткотривалу відпустку, розшукав шестикласницю Анну, котра влітку передала йому подарунок

Лист із малюнком, шоколадка та 100 гривень від дитини розчулили бійця, який воював тоді на Миколаївському напрямку в складних умовах.

Про це розповіла «Суспільному» директорка Любомльського ліцею № 2 Марія Мельниченко.

Чоловік вирішив зробити сюрприз та приїхав із презентом – тортом та іграшкою – в школу, аби особисто подякувати дитині за її вчинок.

Зі слів Марії Мельниченко, влітку ліцей відгукнувся на звернення жительки Любомля, сестри військового, про збір допомоги на фронт.

Аня вклала в лист картину, яку намалювала, шоколадку і 100 гривень.

«Ми якраз вантажимо їм машину, і ця дівчинка біжить, гукаючи: «Маріє Олександрівно, я ще встигаю?». Аня вклала в лист картину, яку намалювала, шоколадку і 100 гривень. Питаю: «Нащо ти мені даєш? От сестричка приїхала передати речі своєму брату». То вона так і передала для нього. Як-то кажуть, вийшло випадково й адресно», – розповідає директорка ліцею.

Отриманий презент розчулив Сергія Орисюка, який був далеко від рідної домівки, тож він вирішив знайти дитину й особисто подякувати.

«От уявляєте, в них нічого немає, все розбито... Якраз тоді був прильот... А тут йому дитина передала картину з шоколадкою і ці гроші. Для нас це нічого, а для них дуже важливо! Потім дівчинка мені казала: «Я ніколи не вірила, що таке може бути, що до мене може прийти військовий», – пригадує Марія Мельниченко.

«Я ніколи не вірила, що таке може бути, що до мене може прийти військовий», – зізналася після зустрічі із захисником Аня.
«Я ніколи не вірила, що таке може бути, що до мене може прийти військовий», – зізналася після зустрічі із захисником Аня.
Волинський військовий Сергій Орисюк з учнями 6-Б класу  Любомльського ліцею № 2.
Волинський військовий Сергій Орисюк з учнями 6-Б класу Любомльського ліцею № 2.

  У клас, де навчається Анна, захисник прийшов посеред уроку. До його приїзду готувалися, каже директорка, проте самій дівчинці нічого не розповідали, щоб це стало несподіванкою. Згодом військовий поспілкувався з дітьми та зробив фото на згадку.

Наталія ВОСКРЕСЕНСЬКА.

Читайте також: «Мамо, пофарбуйте волосся!». Колонка головного редактора «Волині».

Реклама Google

Telegram Channel