Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
Потрійне убивство: в Польщі українець задушив дружину  та двох маленьких доньок

Трагедія розігралася в цьому будинку.

Фотоколаж із сайту ria-m.tv.

Потрійне убивство: в Польщі українець задушив дружину та двох маленьких доньок

Йому загрожує довічне ув’язнення

У містечку Пущиково біля Познані 42-річний житель Вінниці убив свою 29-річну дружину Юлію та двох маленьких доньок віком 4 та 1,5 року.

Після цього він ще п’ять днів жив у будинку з тілами жертв. Як пише польська преса, 13 листопада, коли дружина з дітьми вже спали, чоловік обхопив руками шию 29-річної Юлії і тримав її, поки вона не перестала дихати. Стверджується,  нібито він не хотів убивати дітей, але коли дочки прокинулися, задушив спершу одну, а потім і другу. Вижив лише 11-річний син Юлії, який спав в іншій кімнаті.

Наступного дня вітчим розповів хлопчику, що його сестри і мама хворі на ковід і лежать у лікарні, а кімнати на першому поверсі стерилізують, тому його туди не пускають. Так тривало п’ять днів, і лише мати Юлії, яка розпитувала про дочку та внуків, змусила чоловіка зізнатися у скоєному.

Вбивця пішов до торгового центру у Познані разом із сином Юлії, дорогою розповів, що його мати і сестри мертві, після чого звернувся до охоронця і зізнався у потрійному вбивстві.

«Чоловіка одразу затримали, поліція виїхала за вказаною адресою. На допиті він був спокійний, але лише наприкінці, коли прокурор запитав, чи не шкодує він про скоєне, розплакався», – розповів речник Познанської прокуратури Лукаш Вавжиняк

Вітчим розповів хлопчику, що його сестри і мама хворі на ковід і лежать у лікарні, а кімнати на першому поверсі стерилізують, тому його туди не пускають.

11-річного сина загиблої взяла під опіку його бабуся, мати Юлії, яка вже приїхала до Польщі з України.

Повідомляється, що вбивця змалку мріяв працювати кухарем, постійно допомагав бабусі на кухні. Після школи він поїхав до москви вчитися кухарського ремесла у майстрів, а у 22 роки вже став шеф-кухарем і готував в елітних ресторанах російської столиці. До виїзду в Польщу працював у ресторані в українському Козятині, де і зустрів Юлію.

У 2018 році Сергій приїхав до Польщі та влаштувався на роботу в ексклюзивний ресторан, через рік до нього приєдналася дружина, тут у них народилися дві дівчинки – Дар’я та Марія, з подружжям також жив син Юлії від попередніх стосунків.

Але з часом взаємини пари зруйнував алкоголь – чоловік усе частіше пив, згодом втратив роботу, накопичив борги, а вдома раз по раз спалахували сварки. «Сварився з дружиною, яка дорікала йому, що він зловживає алкоголем, має борги та не працює. Після однієї з таких сварок він вирішив убити свою дружину», – розповів Лукаш Вавжиняк.

Тепер убивці загрожує довічне ув’язнення.       

Читайте також: Герой, якого «похоронили»: «Я повз до своїх три дні та дві ночі».

Реклама Google
 

Telegram Channel