Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
«Я не з тих, хто буде народжувати «для себе»

«Забула – і не взула», – так пояснила своїм прихильникам ведуча «1+1», коли одного разу в новій студії вийшла в ефір босою, знявши туфлі на високих підборах, а глядачі це помітили.

Фото із сайту tsn.ua.

«Я не з тих, хто буде народжувати «для себе»

Телеведуча Соломія Вітвіцька розказала, чи відчуває тиск через те, що в свої 43 роки поки що не має дітей

В інтерв’ю «Слава +» Соломія розповіла, що прожила з колишнім чоловіком Владом Кочатковим 8 років, після цього вони розлучились, але підтримують «цивілізовані» стосунки.

Телеведуча досі не має власного житла й мешкає в орендованій квартирі на околиці столиці. Живе зірка на зарплатню, яку отримує на ТБ, а замовлень на корпоративи чи рекламних контрактів у неї практично не буває. 

На життя телеведучій потрібно мінімум 1000 доларів на місяць.

Вона каже, що не відчуває особливого тиску через те, що ще не народила.

«Серед мого оточення дуже багато подруг, які не мають дітей і які чайлдфрі чи так вирішили, чи так склалося, чи зі здоров’ям проблеми, чи народили в 45 чи 50, тому я не можу сказати, що на мене це так особливо тисне», – поділилася спостереженнями телеведуча.

Зі слів Соломії, вона не має жодних особливих проблем зі здоров’ям, які не давали би їй завагітніти, «просто так сталося». «Я не з тих, хто буде народжувати «для себе», я все-таки вважаю, що малюк має з’являтися у великому коханні і все-таки має бути пара, двоє людей, які вирішують завести дитину», – переконана вона.

До речі, одним реченням Соломія Вітвіцька себе описує так: «Відповідальна, емоційна і всім переймаюся».

Лія ЛІС.

Читайте також: На Волині чоловік хотів провезти наркотики у Польщу.

Реклама Google

Telegram Channel