Курси НБУ $ 39.36 € 42.40
Жодні ракети  чи шахеди не зможуть зупинити ідею,  час якої настав

Зараз лідерів українського національного руху вороги бояться ще більше, аніж за життя!

Фотоколаж із сайту nta.ua.

Жодні ракети чи шахеди не зможуть зупинити ідею, час якої настав

З днем народження, Степане Андрійовичу! Тебе б це розсмішило, але зараз вони бояться тебе ще більше, аніж за життя

Ох, скільки згадок Бандери і Шухевича сьогодні (1 січня 2024 року. – Ред.) у російських інфопомийках!

І який величезний символізм у тому, що іранський дрон пролетів тисячу з лишком кілометрів, ухилявся від засобів ППО, маневрував і змінював маршрути для того, щоб уразити музей на заході України. Та ще й у 115-ту річницю від народження Провідника. Не пункт управління, не базу НАТО, не військовий аеродром, не склад із західною технікою…

І знаєте, краще так, аніж житлові будинки. Бо люди дорожчі за будівлі.

А пам’ять – вона не в стінах і предметах інтер’єру.

І жодні ракети чи шахеди не зможуть зупинити ідею, час якої настав. І пам’ятники Бандері і Шухевичу будуть і в звільнених від окупації містах. Поруч із пам’ятниками сучасним героям-захисникам.

Бо це все та ж боротьба. Тільки їм, сотню років тому, було неспівмірно важче. Але «хоч які б були жертви, боротьба конечна» (в сенсі – необхідна). Бо поразка (це вже додаю від себе) принесе набагато більші жертви.

З днем народження, Степане Андрійовичу!

Тебе б це розсмішило, але зараз вони бояться тебе ще більше, аніж за життя!

Віктор БІЩУК, журналіст, блогер, воїн ЗСУ.

P.S. Петро та Марина Порошенки заявили, що за власний кошт відбудують знищений росіянами 1 січня 2024 року музей Романа Шухевича у Львові, щоб зберегти його для нащадків. «Це місце, де приймалися надважливі рішення для України ХХ століття. Місце, де створювалася основа української армії та ідея незалежної української державності. Русня як справжні нацисти знищує нашу національну памʼять. Це і музей Марії Примаченко, і музей Сковороди, і університет, де вчився Бандера. Але памʼять не спалиш ракетами», – йдеться у повідомленні пресслужби Фонду Порошенка.

Читайте також: Вселенський Патріарх у листі до Порошенка висловив підтримку українцям, які мужньо витримують диявольську атаку росії​.

Реклама Google

Telegram Channel