Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Продають будинок  із фільму «Сам удома-2»

І навіть всесвітньо відома комедія у час війни не така смішна для українців...

Фото із сайту uaserial.tv.

Продають будинок із фільму «Сам удома-2»

У ньому хлопчик Кевін робив пастки для «липких бандитів» (на фото)

У Нью-Йорку виставили на продаж відомий таунхаус із кінокомедії «Сам удома 2: Загублений у Нью-Йорку». Будинок планують продати за 6,7 млн доларів. Розкішний дім побудували наприкінці 1880-х років. Він з’явився у другій частині популярного різдвяного фільму в 1992 році, а потім його повністю відремонтували на початку 2000-х. У таунхаусі є 4 спальні, 5 ванних кімнат, велика кухня та їдальня, з якої можна вийти у сад.

Теперішні власники придбали вже відремонтований дім у 2009 році за 4,7 мільйона доларів. Їхній будинок часто фотографують, а на Різдво сім’я досі отримує листи від дітей і фанатів фільмів «Сам удома».

Нагадаємо, за сюжетом другої частини Кевін Маккалістер (Маколей Калкін) летить із сім’єю на відпочинок, але помилково сідає на літак до Нью-Йорка. Там він випадково зустрічає своїх ворогів із попередньої частини фільму – «липких бандитів» Гаррі та Марва, які саме втекли з тюрми. Злодії планують пограбувати крамницю дитячих іграшок у Різдвяну ніч, але хлопчик стає на заваді злочину.

Коли Кевіна виганяють з дорогого готелю, де він жив і розплачувався татовою кредиткою, хлопчик вирушає на Верхній Вест-Сайд, де мешкає його дядько Роб. Але того немає в місті, а будинок ремонтується, тож Кевін знову залишається сам та перемагає бандитів за допомогою своїх пасток.

Читайте також: «Одна на мільйон»: жінка з двома матками народила двох дітей за два дні.

Реклама Google

Telegram Channel