Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Народила доньку через три роки після смерті чоловіка

Сіан провела своє перше Різдво зі здоровою дочкою.

Фото із сайту mirror.co.uk.

Народила доньку через три роки після смерті чоловіка

Сталося це завдяки замороженим ембріонам. Диво-дитині нещодавно виповнився рік

Сіан познайомилася з Джейсоном у 2014 році. 2017-го, за шість днів до того, як йому поставили діагноз, Джейсон освідчився коханій під час подорожі Австралією. Дізнавшись згодом про важку хворобу, пара домовилася, що заморозить сперму Джейсона перед початком лікування раку. Чоловік помер 3 травня 2019 року, в ніч перед їхнім весіллям. До цього пара була у законному шлюбі, але вирішила провести святкову церемонію 4 травня 2019 року. Чоловік не дожив до неї буквально кілька годин…

А в ці дні західні ЗМІ повідомляють про те, як вдова відсвяткувала перший день народження доньки, яку народила завдяки замороженим ембріонам – через три роки після смерті чоловіка від раку печінки та кишківника.

35-літня Сіан Гудселл розповіла, що Матильда з’явилася на світ передчасно 26 грудня 2022-го. Жінка вирішила народити дитину, використавши заморожену сперму чоловіка Джейсона після його смерті, оскільки вона завжди хотіла «мати тут частинку його». Джейсон помер у віці 30 літ через два роки після того, як йому поставили діагноз.

Жінка вирішила народити дитину, використавши заморожену сперму чоловіка Джейсона після його смерті, оскільки вона завжди хотіла «мати тут частинку його».

Хоча Сіан завагітніла після першого перенесення ембріона і вагітність проходила спокійно, але Матильда народилася на чотири місяці раніше терміну. Її вага становила всього 560 г, тож дитина провела 17 тижнів у відділенні інтенсивної терапії новонароджених у лікарні в Сіднеї (Австралія).

Читайте також: У селі на Волині невідомі витягли вози та колодязь на дах зупинки.

Згадуючи Джейсона та святкуючи день народження їхньої доньки, Сіан висловила вдячність лікарям та медсестрам, які допомогли їй та Матильді, котра одразу після появи на світ захворіла на некротизуючий ентероколіт.

НЕК – це серйозна недуга, при якій тканини кишківника запалюються і починають відмирати. Через це вміст кишківника може просочуватись у черевну порожнину.

Реклама Google

18 січня 2023 року лікарі чотири години оперували Матильду, щоб виправити перфорацію кишечника. Операція була успішною.

Сіан провела своє перше Різдво зі здоровою дочкою. Мама каже: «Вона схожа на батька. Я завжди зберігаю пам’ять про нього та розвішую фотографії по всьому будинку. Тіллі знатиме свого батька. Бути самотньою мамою важко, але я впораюсь. Сукня для хрещення, яку носила Тіллі, була пошита з моєї власної весільної сукні. Отже, в якомусь сенсі Джейсон був присутній на її хрестинах».

Джейсон помер у ніч перед їхнім весіллям...
Джейсон помер у ніч перед їхнім весіллям... 
На хрещенні Матильда була у платтячку, перешитому  з маминої весільної сукні.
На хрещенні Матильда була у платтячку, перешитому з маминої весільної сукні.
Telegram Channel