Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Голова СБУ Малюк став для путіна ціллю  номер один

Сподіваємось, у Василя Васильовича є і план відправити до пекла володимира володимировича.

Фото із сайту unian.net.

Голова СБУ Малюк став для путіна ціллю  номер один

Кремль не може змиритися з успішними операціями Служби безпеки України, зокрема, історичною «бавовною» на Кримському мосту, знищенням російського флоту та ударами по нафтопереробних заводах

Особливо російському диктатору путіну досі болить перший підрив мосту, який відбувся до дня його народження. 

Саме тому москва готує провокацію щодо голови відомства Василя Малюка.

Як повідомили джерела «24 Каналу» у спецслужбах, окупанти хочуть «повісити» на нього теракт у ТРЦ «Крокус сіті хол» у Підмосков’ї. росія планує оголосити його «головним терористом». Крім того, за даними розвідки, керівник СБУ визначений у кремлі ціллю номер один.

Голову СБУ росія планує оголосити «головним терористом».

Зазначимо, що Басманний районий суд москви вже заочно засудив Василя Малюка у справі про тероризм. Його звинувачують у підриві Кримського мосту восени 2022 року. російських пропагандистів не на жарт розізлила розповідь голови СБУ, в якій той повідомив деталі історичної операції.

Тепер же на генерала хочуть скинути надуману провину у масовому вбивстві росіян під москвою.

На продовження теми

Голову Херсонської ОВА хотіли вбити за допомогою FPV-дрона

Росіянам допомагав місцевий житель

Очільник СБУ Василь Малюк повідомив, що днями росіяни готували замах на очільника Херсонської ОВА Олександра Прокудіна.

«Місцевий мешканець Херсона був затриманий 10 квітня, – повідомив очільник СБУ. – Він організовував разом із ворожими спецслужбами замах на пана Прокудіна. З глибини 12 км було запущено новий зразок ворожого FPV-дрона. Безпосередньо на місці цей негідник здійснював візуальне спостереження, і коригував вогонь по автівці Прокудіна. Все це вдалося задокументувати. Його затримано на стадії завершеного замаху. Ворожий дрон нашими засобами РЕБ посаджений вчасно».

За словами Василя Малюка, СБУ відпрацювала ще по 12 схожих епізодах в області – підготовка атак по військових, оборонно-промисловому комплексу тощо.

Василь КІТ.

Telegram Channel