Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
«Мойозиво» пішов «гризти граніт науки»... в Японії

Розлучення з дружиною Анною Сергій Танчинець прокоментував так: «Винних у цій ситуації нема – так іноді стається у житті».

Фото – instagram.com/sergii_tanchynets.

«Мойозиво» пішов «гризти граніт науки»... в Японії

Відомий український співак віддав 6-річного сина до першого класу в Країні сонця, що сходить. Там навчальний рік у країні починається у квітні

Лідер гурту «Без обмежень», український співак Сергій Танчинець, поділився радісною новиною. У своєму Instagram артист розповів, що його 6-річний син пішов до першого класу. Лук’ян від квітня навчається в одній зі шкіл в Японії, де перебуває з мамою та сестрою. «Мойозиво» пішов «гризти граніт науки». Перший день школи. Перший клас!», – поділився музикант.

До першого класу Лук’яна відвела мама Анна, а самому Сергієві Танчинцю не вдалося це зробити, адже від початку війни виїздить за кордон лише під час благодійних концертів. Зазначимо, що співак розлучений із матір’ю своїх дітей.

Раніше він розповідав, що його 15-річна донька Анастасія теж спочатку навчалася в одній зі шкіл Японії. Утім, у дівчинки виникали складнощі і вона повернулася до української школи й навчається дистанційно. «Вона рік провчилася в місцевій японській школі. Потім ми зрозуміли, що це не дуже ефективно, у неї – мовний бар’єр. Ми повернулися до дистанційного навчання й вона продовжує навчатися в українській школі, – каже Сергій Танчинець. – Трошки грає на гітарі, пише дуже гарні вірші, мені дуже подобаються. Я б хотів, щоб вона заспівала й ми разом зробили пісню. Ми колись планували на «Олімпійському» заспівати ще до війни на тому концерті, який ми вже проведемо після перемоги. Ми з нею говорили, що коли вони влітку приїдуть до України, то я хочу на студії записати її вірші й пісні», – зазначив Сергій Танчинець у програмі «Ближче до зірок».

Читайте також: Неподалік єгипетських пірамід говорили про легендарного автора пісні «Волинь моя».

Реклама Google

Telegram Channel