Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Ведучий «Прямого каналу» Андрій Соломка добровільно мобілізувався у ЗСУ

«У часи, коли здається, що ця безпросвітна темрява поглинає все навколо, не розгубіть світло всередині самих себе».

Фотоколаж із сайту glavred.net.

Ведучий «Прямого каналу» Андрій Соломка добровільно мобілізувався у ЗСУ

«Повернусь, коли ми виженемо окупанта»

Про це журналіст розповів в етері «Прямого». «Друзі, я приєднуюсь до Збройних сил України. Це – моє рішення, це те, до чого я готувався і, очевидно, готовий. Я хочу висловити величезну подяку всій команді «Прямого» каналу. Велика честь була працювати з вами, й продовжуємо, звісно, працювати, бо я нікуди не звільняюся. Тільки-но виженемо орків, одразу будемо вести наші етери в такому складі, як було до сьогодні», – каже Андрій Соломка.

Він подякував колегам, які, попри складний час, продо­вжують створювати якісний контент. «Я просто неймовірно дякую всій команді. Тому що це – та команда, яка відреагувала на всі виклики, які нині існують щодо «Прямого» каналу, попри повномасштабне вторгнення російської федерації на територію України. Це та команда, яка забезпечує роботу каналу, і завдяки якій ви маєте змогу щодня вмикати нас і дивитися наші етери», – додав ведучий.

«Я хочу, друзі, подякувати вам, шановні глядачі, тому що завдяки вам ми продовжуємо працювати і будемо продо­вжувати. Попри все, нас ніхто не зможе зупинити, ніхто не зможе нас зламати, ніхто не зможе змусити нас замовкнути, доки є ви, наші шановні глядачі», – зазначив Соломка.

При цьому ведучий «Прямого» закликав співгромадян і надалі допомагати Збройним силам України. «Насамкінець хочу попросити вас, що в часи, коли здається, що ця безпросвітна темрява поглинає все навколо, не розгубіть світло всередині самих себе. Це те, що рухає українську націю і рухало завжди. Це те, що мотивує нас боротися за вільну Україну, яку треба зберегти для наших нащадків. Це ми і маємо робити кожен на своєму місці. Тому дуже вас прошу, коли бачите якийсь збір, обов’язково закиньте декілька гривень, якщо є змога. Якщо немає, то просто «запостіть» (відповідне повідомлення. – Ред.) для того, аби інші задонатили», – наголосив журналіст.

До речі

Два роки тому, 4 квітня 2022-го, «Прямий», «5 канал» та «Еспресо» вимкнули з цифрової мережі Т2 і запустили на цих частотах трансляцію «Телемарафону». Як неодноразово заявляв п’ятий Президент України, лідер «Європейської Солідарності» Петро Порошенко, відключення цих телеканалів від цифрового мовлення не сприяє майбутньому членству України в ЄС та збереженню єдності суспільства у протистоянні російському вторгненню. Крім того, на його думку, свавілля щодо телеканалів, які мають незалежну, але державницьку позицію, сприяє «путінізації» України.

Читайте також: На Волині щодня маму у школі зустрічає син-Герой. Із фотографії...

Реклама Google

Telegram Channel