Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Гороскоп на 22 – 28 квітня

Нехай Вам пощастить!

Фото із сайту wona.com.ua.

Гороскоп на 22 – 28 квітня

Овен (21 березня – 20 квітня)

 

Цей тиждень сприятиме вашим романтичним мріям. Проте у п’ятницю вас буде мучити головний біль. Подбайте заздалегідь про таблетки, прогуляйтесь на свіжому повітрі. Сприятливий день – субота, несприятливий – середа.

Телець (21 квітня – 20 травня)

 

Ваші пристрасть та збудженість можуть бути на піку цього тижня. Висловіть свої почуття партнеру відкрито і пристрасно. Також виключіть із раціону шкідливу їжу. Сприятливий день – субота, несприятливий – четвер.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

 

Близнюки, висипайтеся, гуляйте на свіжому повітрі, займайтеся улюбленим хобі. Не зловживайте алкоголем і кофеїном. Практикуйте дихальні вправи або медитацію. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – понеділок.

Рак (22 червня – 22 липня)

 

Маєте живити свій організм здоровою їжею і пити достатньо води. Зверніть увагу на свій емоційний стан. Якщо необхідно, зверніться за підтримкою до близьких. Сприятливий день – неділя, несприятливий  – вівторок.

Лев (23 липня – 22 серпня)

 

Маєте подбати про свій імунітет. Приймайте вітаміни, їжте більше фруктів та овочів. Не забувайте про загартовування і маєте постійно контролювати свій тиск.  Сприятливий день – середа, несприятливий – п’ятниця.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

 

Діви, зосередьтеся на підтримці здорових звичок, таких як повноцінне харчування і регулярні фізичні вправи. Вам також необхідно берегти нерви. Сприятливий день – четвер, несприятливий – понеділок.

Терези (23 вересня – 22 жовтня)

 

У вас вразливі нирки, тому сприятливий час для початку курсу лікування або реабілітації. Підіть у поліклініку і здайте аналізи! А ще: ви забули про щоденну молитву. Сприятливий день – четвер, несприятливий – середа.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

 

Скорпіони, вам варто звернути увагу на роботу свого кишківника. Пийте більше води, їжте більше клітковини. Не зловживайте жирною та смаженою їжею. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – субота.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

 

У вас можливі проблеми з хребтом, будьте обережні під час їзди. Уникайте перевантажень, робіть вправи для зміцнення спини, запишіться на сеанс масажу. Сприятливий день – субота, несприятливий  – вівторок.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

 

Вам необхідно більше піклуватися про своє здоров’я. Не ігноруйте сигнали свого організму, за перших ознак нездужання зверніться до лікаря. Сприятливий день – середа, несприятливий – субота.

Водолій (21 січня – 22 лютого)

 

Вам варто звернути увагу на своє серце. Не перевантажуйте себе фізично, відмовтеся від шкідливих звичок. Частіше бувайте на свіжому повітрі та провітрюйте приміщення. Сприятливий день – неділя, несприятливий – середа.

Риби (20 лютого – 20 березня)

 

Не перевантажуйте себе фізично, робіть перерви в роботі, відвідайте масажний або spa-салон. А ще у четвер і п’ятницю відмовтесь від алкоголю, куріння і кохання «на стороні». Сприятливий день – субота, несприятливий – понеділок.

Читайте також: «21 квітня: яке сьогодні свято й що не можна робити».

Реклама Google

Telegram Channel