Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Захисник із дружиною 10 літ мріяли про дитину

З військової служби – прямо у пологовий!

Фото – Перше ТМО Львова.

Захисник із дружиною 10 літ мріяли про дитину

І Бог почув їхні молитви: цими днями у Лікарні Святої Анни Першого медоб’єднання Львова з’явилася на світ донечка Андрія та Наталі Шепетьків

44-річний військовий Андрій Шепетько та його дружина 36-річна Наталя – львів’яни. Близько 10 років пара мріяла стати батьками. Наталя двічі вагітніла, але обидва рази плід завмирав. А у вересні 2022 року Андрія мобілізували до війська. 

Тривалий час чоловік ніс службу на Авдіївському напрямку, де точилися запеклі бої. Ротацій не було. Бачилося подружжя не частіше ніж раз на місяць – та й то у прифронтовому місті. Подружжя вже й не вірило, що їм судилося мати дітей. 

«Я летів, як на крилах, щоб пошвидше обійняти моїх дівчат»».
«Я летів, як на крилах, щоб пошвидше обійняти моїх дівчат»».

 І ось торік у липні дружина сповістила Андрія телефоном, що вона носить під серцем дитя. 

Наталя розповідає, що відчувала у період вагітності: «Було складно. Я постійно переживала за перебіг. До того ж поруч не було чоловіка. Мені бракувало його підтримки. Намагалася якомога частіше їздити до нього, хоча він і не дозволяв. А останні три місяці перед пологами ми зовсім не бачилися, бо там стало надто небезпечно». 

Попри перші дві невдалі спроби, війну та постійну тривогу за чоловіка, Наталі вдалося виносити здорову дівчинку.

Попри перші дві невдалі спроби, війну та постійну тривогу за чоловіка, Наталі вдалося виносити здорову дівчинку. 

З військової служби – прямо у пологовий!
З військової служби – прямо у пологовий! Фото – Перше ТМО Львова.

 Донька Андрія та Наталі з’явилася на світ 5 квітня у Лікарні Святої Анни, що відома серед львів'ян як пологовий на Мечникова – на 39-му тижні вагітності шляхом кесаревого розтину. Вага дівчинки при народженні – 3300 г, зріст – 52 см. 

«Пощастило, що я якраз був на ротації. Дружина подзвонила і сказала: «Все – почалося». Я швидко зібрав речі і відпросився в керівництва. Згодом вона набрала ще раз і сказала, що вже став татом. Я летів, як на крилах, щоб пошвидше обійняти моїх дівчат», – пригадує день пологів захисник. 

Новоспечені батьки вирішили назвати доньку Софією. На 4-й день Андрій забрав своїх дівчат додому. А вже наступного дня повернувся до війська. 

«Тішимося разом з подружжям появі маленької українки та зичимо Софійці щасливої і легкої долі. Віримо, що життя переможе смерть, а світло – темряву!» – зазначають на фейсбук-сторінці Першого медичного об’єднання Львова.

Лія ЛІС.

Читайте також: Через рік приїхала у Нововолинськ, щоб подякувати лікарям та родині свого донора.

Реклама Google

Telegram Channel