Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Нерозлучні ні на мить протягом... 62 років

За прогнозами лікарів, Лорі та Джордж не мали дожити й до 30 років.

Фото із сайту guinnessworldrecords.com.

Нерозлучні ні на мить протягом... 62 років

В американському штаті Пенсильванія померли найстаріші у світі сіамські близнюки – Лорі та Джордж Шаппелли, які все життя були проти, щоб їх роз’єднали

Серця 62-літніх близнюків зупинилися 7 квітня, коли вони перебували в лікарні Університету Пенсильванії, інформує «Книга рекордів Гіннесса». Причину смерті не вказують.

Лорі та Джордж народилися 18 вересня 1961 року. Медики давали невтішні прогнози щодо їхнього життя, оскільки у близнюків були частково зрощені черепи, які мали спільні життєво важливі кровоносні судини та 30% мозку.

За прогнозами лікарів, Лорі та Джордж не мали дожити й до 30 років.

У близнюків були частково зрощені черепи, які мали спільні життєво важливі кровоносні судини та 30% мозку.

Вони стали першими у світі одностатевими близнючками, які ідентифікували себе по-різному. У 2007 році Джордж визнав себе трансгендером і почав представлятися чоловіком. Раніше він мав ім’я Ріба на честь співачки Ріби Макінтайр, оскільки йому не подобалося, що пестливе «Джоді» римується з ім’ям сестри – Лорі.

Близнюки жили у двокімнатній квартирі в Пенсильванії. У кожного з них була своя кімната. По черзі вони ночували в кожній із них і намагалися жити власним життям.

Також вони по черзі займалися різними хобі.

Приймаючи душ, вони використовували шторку – поки один мився, інший стояв біля ванни.

Але щоразу, коли їх запитували, чи хотіли б вони коли-небудь розлучитися, Лорі та Джордж завжди відповідали «ні».

У 2015-му вони стали найстарішими в історії сіамськими близнюками. У них залишилися батько, шестеро братів і сестер, декілька племінників і племінниць, а також чимало друзів.

Реклама Google

Telegram Channel