Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Як не зіпсувати перше побачення

Волинь-нова

Як не зіпсувати перше побачення

Щоб не перетворити його на останнє, пам’ятайте, яких помилок слід уникати

 Не говоріть тільки про себе. Активна самореклама майже завжди викликає роздратування. Чоловіки вважають таких дам небезпечною категорією хронічних балакух.

 Не розповідайте про минулі романи. Якщо ваші стосунки будуть розвиватися, ви обов’язково про це поговорите, але пізніше. А зараз поспілкуйтеся краще про спільні інтереси.

 Не описуйте своїх недоліків. Бажання одразу бути надто щирими вбило не один роман. Нехай про вашу нелюбов мити посуд чи прасувати сорочки партнер дізнається дещо пізніше.

 Не нарікайте. Жалісливі історії про те, як в інститут ви не вступили, бо не було блату, а на роботі начальник замість комп’ютера видав вам друкарську машинку і рахівниці, залиште на потім.

 Не з’ясовуйте його доходів. За визнанням більшості чоловіків, як тільки вони відчувають з боку жінки меркантильний інтерес, бажання продовжити стосунки моментально зникає.

 Не відповідайте на дзвінки та смс. Відключений на час вечері телефон — ​простий, елегантний і наочний спосіб дати зрозуміти чоловікові, що ви серйозно ним зацікавлені.

 Не замовляйте «неакуратної» їжі. Якщо ваше побачення — ​в ресторані, то обсмоктування реберець, крилець і хрускіт хрящів може викликати незручність і гидливість кавалера. Тим більше, можете забруднити своє вбрання.

 Не критикуйте. Рандеву для того і потрібні, щоб у вас був шанс оцінити людину, що сидить навпроти. Слухайте, спостерігайте, робіть висновки. Але не варто відкрито нападати і перетворювати вечір у повчання, як не треба робити.

 Не переборщіть з алкоголем. Випити трохи для розслаблення, звісно, можна. Але напиватися настільки, щоб не в’язати лика і верзти казна–що, а потім перепрошувати (мовляв, це все через нерви) не треба.

 Наприкінці не пропонуйте першою зустрітися ще. Коли ви так робите, чоловік одразу розуміє: вершина вже підкорена. Не забувайте, що ініціативу щодо зустрічі ви можете висловити й за день–два по телефону. Дайте трохи часу, щоб зрозуміти, чи справді ви сподобалися одне одному.

Telegram Channel