Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У рецидивістів свої методи покарання

Волинь-нова

У рецидивістів свої методи покарання

Встановлюючи місце перебування безвісти зниклого жителя Млинівського району, поліцейські з’ясували, що чоловіка незаконно утримував раніше судимий мешканець Радивилівщини

За інформацією сектору комунікації поліції Рівненської області, сестра потерпілого повідомила правоохоронцям, що на мобільний телефон із прихованого номера прийшло sms–повідомлення, нібито її брат помер. З’ясувавши, що чоловік за місцем проживання відсутній і невідомо, де він перебуває, поліцейські негайно розпочали пошуки зниклого. Вони встановили, що 11 січня близько 18-ї години 60-річний житель Радивилівського району Рівненської області разом із двома спільниками приїхав до господарства, де проживає 53-річний мешканець Млинівщини. Зловмисники побили його, зв’язали, кинули в автомобіль «ВАЗ» та відвезли в Демидівку. В одному із господарств селища чоловіка утримували до ранку 12 січня. З його слів, викрадачі вимагали, щоб він їхав геть з Рівненщини і повертався на Львівщину, звідки родом. Відомо, що потерпілий проживає у будинку своєї співмешканки та перебуває на обліку за неодноразове вчинення насильства в сім’ї.

Зловмисники побили його, зв’язали, кинули в автомобіль «ВАЗ» та відвезли в Демидівку.

Працівники сектору кримінальної поліції Млинівського відділення поліції у ході проведення комплексу розшукових заходів встановили особу зловмисника. Наразі він затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому загрожує покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк до п’яти років. Відомо, що 60-річний «месник» раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення шахрайства, крадіжки, пошкодження майна шляхом підпалу та інших злочинів. Відбував покарання у місцях позбавлення волі, звідки умовно-достроково звільнився у 2016 році.

Олена ВОЛИНЕЦЬ

Telegram Channel