Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У морозилці знайшли… тіла двох немовлят

Волинь-нова

У морозилці знайшли… тіла двох немовлят

В Олександрії на Кіровоградщині до медиків звернулася 34–річна місцева жителька з важкою кровотечею, характерною для ускладнень після пологів. Де дитина, вона не пояснювала, тож за справу взялися правоохоронці

У результаті огляду її помешкання поліцейські у морозильній камері виявили тіла двох немовлят. Як з’ясувалося, горе–мати сховала їх у власній кухні приватного будинку. Вони були складені у пакети для сміття.

Жінка виховує трьох неповнолітніх доньок. Ні вони, ні чоловік нібито і не підозрювали про вагітність мами і дружини. Стверджують, що не знали ні про пологи, ні про немовлят у холодильнику. Сусіди кажуть, що ця родина здавалась цілком благополучною. У них ніколи ні сварок не було, ні гучних сімейних розборок, ні алкогольних вечірок. Подружжя завжди вигладало щасливим. Батьки чоловіка заможні — ​допомагали, тож і гроші завжди водилися — ​гарно і модно одягалися. Діти — ​чисті й доглянуті. Тож що спонукало жінку на такий крок — ​не відомо.

Жінка виховує трьох неповнолітніх доньок. Ні вони, ні чоловік нібито і не підозрювали про вагітність мами і дружини.

За деякий час жінка заговорила. Мовляв, діти народилися з різницею близько року, обоє мертвими.

Наразі встановлено, що новонароджені з’явилися на світ у різний час. «Експерт оглянув тіла і констатував, що їх поклали у морозилку не одночасно. Одне сильно вимерзло. Очевидно, вони погодки», — ​зазначають джерела у поліції.

Правоохоронці розглядають різні версії події, і вже взяли до відома, що це не двійнята. Втім експертиза ще має з’ясувати, чи народились малюки мертвими. Наразі інформацію про інцидент внесли до ЄРДР за статтею умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини. Ця стаття передбачає обмеження або позбавлення волі на строк до п’яти років.

Ірина ПАСІЧНИК.

Telegram Channel