Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Що віщують зорі

Волинь-нова

Що віщують зорі

Гороскоп на 22–28 січня

ОВЕН.

Виявіть властиву вам сумлінність і пунктуальність, зважайте на дрібниці – і не доведеться виправляти свої помилки. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – середа.

ТЕЛЕЦЬ.

Спробуйте зосередитися на поточних справах. Саме від цього буде залежати ваш успіх найближчим часом. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – п’ятниця.

БЛИЗНЮКИ.

Доведеться неабияк потрудитися, щоб удача всміхнулася. Зростає ваш авторитет на роботі та вплив на близьких. Сприятливий день – середа, несприятливий – субота.

РАК.

Необхідно реалістично дивитися на деякі речі і прийняти не зовсім приємні для вас рішення. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – середа.

ЛЕВ.

Поруч із вами може опинитися чарівна, але порожня людина або навіть ошуканець. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – четвер.

ДІВА.

Не витрачайте часу на зведення повітряних замків. Нетерплячість може звести всі зусилля нанівець. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – вівторок.

ТЕРЕЗИ.

Будьте активні й наполегливі. Вас можуть порадувати довгоочікувані новини. Вихідні проведіть у колі родини. Сприятливий день – середа, несприятливий – понеділок.

СКОРПІОН.

Світ гідно оцінить ваші таланти. Добитися визнання допоможуть творче мислення, коректність, терпіння і тактовність. У вихідні зосередьтеся на головному, інакше через дрібниці можете упустити удачу. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – середа.

СТРІЛЕЦЬ.

Не рекомендується міняти сферу діяльності. Якщо ви прагнете просунутися службовою драбинкою, намагайтеся викладати свої думки ясно та коротко. Вихідні – прекрасний час для примирення та відновлення дружніх стосунків. Сприятливий день – середа, несприятливий – п’ятниця.

КОЗЕРІГ.

Не дозволяйте зловживати вашою сумлінністю. Остерігайтеся надмірної імпульсивності. У вихідні старайтеся реалізувати все, що намітили. Сприятливий день – четвер, несприятливий – вівторок.

ВОДОЛІЙ.

Не бійтеся нових починань, але при цьому реально оцінюйте свої сили. Поринаючи в роботу, не забувайте про близьких, які потребують вашої уваги. У вихідні не піддавайтеся зайвій суєті, щоб не розтратити час на дрібниці. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – четвер.

РИБИ.

Вас очікує удача в справах, варто задуматися про додаткову роботу, яка розширить ваші фінансові можливості. Але є небезпека переоцінити свою значимість. У вихідні насолодіться спокоєм, затишком і тишею. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – середа.
 

Telegram Channel