Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
«Це знущання над нами, ми відрізані від світу!»

Волинь-нова

«Це знущання над нами, ми відрізані від світу!»

Звертаються до вас жителі Луковичівської сільської ради Іваничівського району, до якої входять Луковичі, Орищі, Бужковичі, з проханням допомогти вирішити проблему автобусного сполучення. Відстань до районного центру Іваничі — ​28 кілометрів, до найближчого міста — ​Володимира–Волинського — 25 кілометрів. Дорога не найкраща, з вибоїнами, але маршрутки їздили

З 2013–го до грудня 2017–го був рейс Луцьк — ​Орищі до Нововолинська через Володимир–Волинський. Перевізник та власник автобуса Валерій Веснянка — ​нехай Бог посилає йому і його родині здоров’я, щастя й удачу. А водій маршрутки Іван Костянтинович Романюк, якого ми всі любили й лагідно називали Іванком, завоював авторитет своєю добротою, повагою та увагою до пасажирів. Завжди допомагав піднести важкі сумки, подавав руку жінкам, особливо пенсійного віку. Нехай Бог благословляє його.

Ці роки ми жили як у Європі. Все встигали під час поїздки у місто: і гроші зняти в банкоматі, і в лікарню, і за покупками, і довідку взяти в адміністрації.

Ці роки ми жили як у Європі. Все встигали під час поїздки у місто: і гроші зняти в банкоматі, і в лікарню, і за покупками, і довідку взяти в адміністрації. А тепер не доїхати ні в поліклініку, ні на навчання студентам, ні на роботу, ні рідних провідати. Це просто знущання над нами. Ми живі люди, а живемо відрізаними від світу. Верніть нам наш рейс! Це прохання мешканців трьох сіл — ​а це 889 людей, які проживають на території сільської ради.

Левчук В. В., Уляновська С. А., Бойчук М. І., Панасюк Л. Н. — ​всього 73 підписи.

Telegram Channel