Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Дякуємо за те, що на Волині побували в оселі… Санта–Клауса!

У цій резиденції весело і дітям, і дорослим.

Волинь-нова

Дякуємо за те, що на Волині побували в оселі… Санта–Клауса!

Незабутньою та сповненою приємних несподіванок стала для учнів та керівників Троянівського, Новорудського та Городоцького шкільних лісництв зустріч у його резиденції на території Воротнівського лісництва

Декілька годин промайнули наче в казці, — ​і це без перебільшення! Вони були сповнені різноманітними конкурсами, іграми, пізнавальними екскурсіями, розмальовуванням імбирного печива, написанням листів із найсокровеннішими бажаннями, подарунками. Таку радість подарувала дітям адміністрація та профспілка ДП «Городоцьке лісове господарство». Тож цим людям хочеться щиро подякувати не лише за це свято, а за постійну співпрацю: численні конкурси, залучення підростаючого покоління до лісівничих заходів.

Резиденція, конференц-зали, майстерні, пасіка, фруктовий сад — ​узагалі вся територія садиби Воротнівського лісництва зачаровує своєю красою!

Окреме спасибі — начальнику Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександру Кватир­ку. Такої уваги до юнацтва з боку лісівників, як за його керівництва, ми не пам’ятаємо. Саме з ініціативи Олександра Михайловича цього року запрацювала резиденція. Тепер діти та дорослі (і не лише в період новорічних свят) мають змогу насолоджуватися неповторними краєвидами волинського лісу, де все облаштовано на високому європейському рівні: резиденція, конференц–зали, майстерні, пасіка, фруктовий сад — ​узагалі вся територія садиби Воротнівського лісництва зачаровує своєю красою! Там відчувається гармонія та любов у всьому, що зробили його працівники.

Тож бажаємо вам гараздів! Нехай кожен день приносить добро, родинну злагоду, мир та достаток на довгі роки…

Із повагою вчителі та вихованці Троянівського, Новорудського, Городоцького шкільних лісництв Маневицького району.

Telegram Channel