Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Співак MONATIK:  «Я в шоці від Ніни Матвієнко!»

«Ой летіли дикі гуси…»

Фото JetSetter.ua.

Співак MONATIK: «Я в шоці від Ніни Матвієнко!»

70–річна народна артистка України разом з уродженцем Луцька не лише заспівала дуетом, а й погодилась на сміливу фотосесію

Переконані, на таке перевтілення Ніни Матвієнко не сподівався ніхто. Після того, як народна артистка України на концерті «Вечір прем’єр із Катериною Осадчою» виконала в дуеті зі співаком MONATIKом пісню «В цей день» (виступ припав саме на 32–і уродини партнера), глянцевий журнал JetSetter запропонував їм несподівану фотосесію. І зірки погодились!

Ніна Матвієнко постала з «ірокезом» із пір’я і нафарбувала губи чорною помадою. Такою шанувальники її ще не бачили.

Молодість — не вік, молодість — це стан душі.

Крім того, на одній зі світлин співачка позує, стоячи на роликах. Ефектний образ доповнює об’ємна картата пончо–сукня. Такі ж елементи присутні і в образі її партнера по зйомці.

Кумир сучасної молоді уродженець Луцька співак MONATIK не приховував свого захоплення сміливим вчинком Ніни Митрофанівни: «Ви лише подивіться, на які кардинальні, неординарні, провокаційні зміни вона погодилася. Саме так треба відчувати життя кожної миті і робити це яскраво. Я в шоці від Ніни Матвієнко! Якщо в людини багатий внутрішній світ, якщо у неї є душа, то з нею добре і цікаво, незалежно від того, двадцять років їй чи дев’яносто. Молодість — не вік, молодість — це стан душі», — заявив співак.

 

 

 

До речі

MONATIK (справжнє прізвище Дмитро Сергійович Монатик) — український переважно російськомовний співак, танцівник, автор пісень, композитор, учасник шоу «X–Фактор», «Танцюють всі» та «Зірковий ринг». Народився в Луцьку 1 квітня 1986 року. За освітою — юрист.

Лія ЛІС.

Telegram Channel