Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Що віщують зорі

Волинь-нова

Що віщують зорі

Гороскоп на 16–22 квітня

ОВЕН. Вас супроводжуватиме успіх, якщо ви проявите ініціативу. Бережіть добрі взаємини із близькими людьми, уникайте образ і непорозумінь. Вихідні сприятливі для складання планів і нових проектів. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — четвер.

ТЕЛЕЦЬ. Вдалий тиждень для завершення початих справ. Утримуйтеся від критики, будьте тактовніші. Цікава інформація допоможе вам у просуванні кар’єрними сходами. Вихідні проведіть з родиною. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — понеділок.

БЛИЗНЮКИ. Постарайтеся не перевантажувати себе роботою. Зможете швидко й ефективно вирішити усі невідкладні справи. Керуйтеся власною думкою. Уникайте відкритої критики близьких у вихідні. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — вівторок.

РАК. Традиційний підхід до вирішення ділових проблем не завжди вдалий — спробуйте переглянути деякі свої погляди, підвищити професійний рівень. У вихідні кохана людина приємно вас здивує, нудьгувати не будете. Сприятливий день — четвер, несприятливий — вівторок.

ЛЕВ. Настає час кар’єрних досягнень. Проявіть рішучість і активність, найближче майбутнє розставить усе на місця. Не відмовляйтеся від допомоги. У вихідні краще не планувати ділових зустрічей. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — п’ятниця.

ДІВА. Ретельно аналізуйте події, що відбуваються, опираючись на життєвий досвід і логіку. Можливий кар’єрний ріст і перехід на нову посаду. Зірки обіцяють вам успіх і поліпшення фінансового становища. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — субота.

ТЕРЕЗИ. Тиждень сприятливий для вирішення робочих проблем, ви зможете впоратися з усіма справами. Якщо плануєте поміняти роботу, сміливо здійснюйте свої задуми. Покладайтеся на інтуїцію і частіше посміхайтеся. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — четвер.

СКОРПІОН. Будьте об’єктивні в оцінках власних можливостей. На роботі вас чекає успіх, але поводьтеся стримано, не пропускайте важливих новин. Вам доведеться відстоювати свої інтереси. У родині буде спокій і благополуччя. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — середа.

СТРІЛЕЦЬ. Оптимізм і старанність допоможуть вам легко здолати перешкоди. Бажано нікуди не спізнюватися, непунктуальність може стати причиною проблем. Погодьте та уточніть усе до дрібниць, щоб роботу не довелося переробляти. Сприятливий день — середа, несприятливий — четвер.

КОЗЕРІГ. Завершення давнього проекту порадує і морально, й матеріально. Очікується досить напружений період, але й чималі досягнення. У вихідні можливі цікаві зустрічі й нові знайомства. Сприятливий день — четвер, несприятливий — понеділок.

ВОДОЛІЙ. Заспокойтеся й не метушіться, пливіть за течією. В потрібний час вона сама винесе вас туди, куди бажаєте. Постарайтеся раціонально витрачати сили, уникайте перевантажень. У вихідні відмовтеся від непотрібних зустрічей. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — п’ятниця.

РИБИ. Постарайтеся не форсувати події, уникайте невиправданого ризику й непотрібних жертв. Цілеспрямованість наближатиме вас до успіху. У вихідні займіться вирішенням сімейних проблем. Більше часу проводьте з дітьми. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — четвер.

Telegram Channel