Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Поплічники Януковича висунули свого кандидата у Президенти

Фото hromadske.ua.

Поплічники Януковича висунули свого кандидата у Президенти

«Комітет порятунку України» запропонував на пост глави держави колишнього депутата від Партії регіонів Володимира Олійника (на фото)

Про це розповів експрем’єр–міністр України Микола Азаров у своєму відеозверненні «Закрита тема» і відразу ж описав «позитивні» якості кандидата–втікача. «Це Володимир Олійник — депутат кількох скликань, відомий політик. Людина, яка на відміну від так званих кандидатів не замішана в корупційних скандалах, ні в яких кримінальних справах», — заявив він. За словами Азарова, Олійник «справжній патріот України», який ще й «знає історію своєї країни» і є «людиною непростої долі: він був змушений виїхати з України, будинок його спалили, син лежав у реанімації… Людина багато перенесла і багато перестраждала». На думку Азарова, громадянам України потрібні оновлені політики, здатні визнати помилки минулого і уявити працездатну програму розв’язання проблем, що накопичилися, яким є Володимир Олійник.

Сам колишній народний депутат України від Партії регіонів вважає себе росіянином.

Сам колишній народний депутат України від Партії регіонів вважає себе росіянином — в ефірі однієї з пропагандистських програм Олійник заявив, що «проти нас існує змова», маючи на увазі Росію.

Мирослава СЛИВА.

Telegram Channel