Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Євген Хачеріді на прощання  вразив своїм серцем

«Уболівальники «Динамо» Київ, ви закарбувалися, як і «Динамо», в моєму ДНК».

Фото depo.ua.

Євген Хачеріді на прощання вразив своїм серцем

30–річний півзахисник київського «Динамо» на правах вільного агента перейшов у грецький ПАОК, де виступає ще один гравець національної збірної України Євген Шахов

Динамівські кольори Хачеріді захищав із 2008 року, до того виступав під прапорами луцької «Волині». Зі столичним клубом він тричі ставав чемпіоном країни, двічі вигравав Кубок і тричі — Суперкубок України, у 249 матчах забив 8 голів.

За деякими даними, в ПАОКу він виступатиме під звичним для себе 34–м номером і отримуватиме 1,5 мільйона євро зарплати на рік. Перед тим, як відправитися до Греції, грек за національністю із Мелітополя Євген Хачеріді звернувся зі зворушливими словами до своїх київських уболівальників.

Ти ніколи не зможеш забути команду, місто, де практично все в твоєму житті сталося вперше: любов, слава, гроші, сльози, поразки. Я став тут чоловіком…

«Говорити «прощай» або «до побачення» — це найскладніша справа. Я не виняток… У мене було достатньо часу за останні кілька місяців побути на самоті та підготувати себе до цього моменту.

Для мене, звичайного хлопця з Мелітополя, ці останні десять років були справжньою казкою, тепер я це розумію… Ти ніколи не зможеш забути команду, місто, де практично все в твоєму житті сталося вперше: любов, слава, гроші, сльози, поразки. Я став тут чоловіком… І з твердою впевненістю кажу: уболівальники «Динамо» Київ — ви найкращі в світі! Ви закарбувалися, як і «Динамо», в моєму ДНК. Я ніколи вас не забуду.

Спасибі величезне моєму президенту Ігорю Михайловичу Суркісу за те, що він виховував мене, лаяв, хвалив, учив, терпів. Адже розумію, що я — катастрофічно не простий. І ось настав той момент, який боявся собі уявити, коли пишу цього прощального листа своїй сім’ї, своєму дому, своїм близьким і рідним людям… Спасибі всім вам! Я вас ніколи не забуду !!! Моє серце завжди з вами !!!» — написав Хачеріді.

Петро ПАС.

Telegram Channel