Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Дівчата, жіночки, бабусі  і чоловіки, плачте:  Олег Ляшко одружився з жінкою!

Фото obozrevatel.com.

Дівчата, жіночки, бабусі і чоловіки, плачте: Олег Ляшко одружився з жінкою!

Депутат став на рушник зі своєю цивільною дружиною Росітою Сайранен (обоє на фото), з якою прожив уже 20 років і має 16–річну доньку

Із самого ранку молодий у гарному настрої заспівав пісню Мусліма Магомаєва «Свадьба» і виклав запис в інтернет. Усіх повеселило те, що політик виглядав дуже заспаним і не завжди потрапляв в слова. Далі нардеп показав, як підтягується і віджимається у футболці донецького «Шахтаря», хоч щось пішло не так і після штанги на відео почули, як Олег Ляшко… матюкається.

На реєстрацію шлюбу приїхали нардепи Андрій Лозовий із букетом квітів, Сергій Скуратовський, охорона, фотограф — загалом до десяти гостей. Телекамер до РАЦСу не допустили, але журналісти встигли помітити, що за здоров’я молодих присутні на церемонії пили італійське ігристе вино по 500 гривень за пляшку. Для весілля політик вибрав темно–синій костюм, білу сорочку, а також краватку червоного кольору. Наречена вбралася в сукню кольору галстука Олега і спортивне взуття.

Додому молодята вирушили на броньованому позашляховику. 

Додому молодята вирушили на броньованому позашляховику. Невеликий кортеж із трьох машин доїхав до заміської резиденції Ляшка — маєтку, котрий радикал придбав торік за 15 мільйонів гривень. Святкували подію у вузькому колі, майже без гостей.

Росіта Сайранен народилася в Дніпропетровську (Дніпрі) в родині військового. Її прабабуся була іспанкою, на честь якої і дали ім’я майбутній дружині Ляшка. Пара познайомилася в 1998 році в залі ігрових автоматів, де жінка працювала адміністратором. Уперше Ляшко з коханою Росітою вийшов на люди тільки в кінці 2011 року…

Лія ЛІС.

Telegram Channel