Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Одних смерть підстерегла  на заробітках, інших — удома

Таке моторошне видовище – результат зіткнення лоб у лоб двох автомобілів.

Фото rv.npu.gov.ua.

Одних смерть підстерегла на заробітках, інших — удома

Троє жителів села Борбин Млинівського району, що на Рівненщині, загинули на місці дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася минулого тижня біля польського міста Познані. Ще один потрапив до лікарні у важкому стані, де невдовзі помер

За словами виконувача обов’язків старости села Борбин Анатолія Троцюка, «Опель», яким вони пересувалися, з’їхав із дороги між населеними пунктами Пщев і Новий Гожицьк і врізався в дерево.

У Польщі чоловіки працювали на заробітках. Загиблим було відповідно 19, 31, 32, 38 років. Відомо також, що не всі вони під час аварії мали із собою документи. Тому деякий час їх особисті дані встановлювали фахівці відповідних служб. Український консул терміново вирушив у Познанський повіт, що на заході Польщі, де сталася смертельна ДТП, як повідомив заступник директора департаменту консульської служби МЗС України Василь Кирилич. Родичі загиб­лих виїхали до Польщі, щоб вирішити юридичні питання і забрати тіла рідних додому.

Родичі загиблих виїхали до Польщі, щоб вирішити юридичні питання і забрати тіла рідних додому.

А 18 червня, о 7–й годині 16 хвилин, до головного управління Служби порятунку Рівненської області за номером 101 надійшло повідомлення про те, що на відрізку автодороги міжнародного значення Київ—Чоп поблизу села Колоденка Рівненського району сталася дорожньо–транспортна пригода за участі двох іномарок. До місця події було терміново направлено чергові відділення рятувальників 1-ї державної пожежно–рятувальної частини, пожежно–рятувальної частини аварійно–рятувального загону спеціального призначення головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області та оперативно–координаційний центр облуправління ДСНС.

Поліцейські на місці події попередньо встановили, що водій автомобіля «Фольксваген Пасат», 24-річний житель Березного з невідомих поки що причин виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з «Фордом Фокусом» під керуванням 25-літнього жителя села Корнин Рівненського району. Унаслідок цього обидва водії загинули на місці події, їхні тіла довелося деблокувати рятувальникам. У салоні «Фольксвагена» перебували рідні водія: 51-річний батько і 15-літня сестра — жителі Березного. Їх із важкими травмами доставили до рівненських медзакладів.

До надання допомоги було залучено 3 одиниці спецтехніки ДСНС і 9 осіб особового складу рятувальників. Наразі всі обставини дорожньо–транспортної пригоди з’ясовують відповідні служби.

Валентин СТАВСЬКИЙ.

Telegram Channel