Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
ТАРАС ШКІТЕР ПРИВІТАВ МЕДИКІВ ЛУЦЬКА: міська клінічна лікарня поповнилася новою технікою*

Тарас Шкітер: «Влада Луцька має поставити перед собою завдання шукати можливості, щоб дофінансовувати охорону здоров’я в місті».

Фото прес-служби ГР «Свідомі».

ТАРАС ШКІТЕР ПРИВІТАВ МЕДИКІВ ЛУЦЬКА: міська клінічна лікарня поповнилася новою технікою*

Співзасновник Громадянського Руху «СВІДОМІ» привітав із професійним святом медичних працівників Луцької міської клінічної лікарні та передав подарунки від мецената й засновника організації Андрія Покровського

Святковий захід із нагоди Дня медичного працівника відбувся напередодні, 14 червня, у стінах закладу і зібрав в актовому залі багатьох професіоналів. Так, від мецената лікарі отримали нові праски, електрочайники, мікрохвильові печі, дошки для прасування та іншу техніку.

«Від імені Андрія Покровського я вітаю вас із професійним святом, бажаю, щоб ваші руки ніколи не опускалися, щоб ви отримували від роботи не лише задоволення, а й відповідні матеріальні блага, на які, безумовно, заслуговуєте», — привітав медиків Тарас Шкітер.

Він додав, що Громадянський Рух «СВІДОМІ» на чолі з Андрієм Покровським працює близько 2 років і одним зі стратегічних напрямків його роботи є допомога системі охорони здоров’я в Луцьку. «Насправді на регіональному рівні можна достатньо допомагати лікарям, медсестрам і лікувальним закладам. Минулого року Андрій Покровський подарував для лікарні ендоскоп. Цього року — побутову техніку», — уточнив співзасновник Громадянського Руху «СВІДОМІ».

Громадянський Рух «СВІДОМІ» на чолі з Андрієм Покровським працює близько 2 років, і одним зі стратегічних напрямків його роботи є допомога системі охорони здоров’я в Луцьку.

За його словами, подаровані речі обирали, порадившись із головним лікарем Луцької міської клінічної лікарні Ларисою Духневич. І це саме те, що потрібно кожному відділенню. «Ми стикнулися з тим, що багато лікарів і медсестер говорять про проблеми, які є в лікарнях, але це не чує депутатський корпус. Тож ми просимо, аби ви зверталися по допомогу. У ваших силах усе змінювати», — підсумував Тарас Шкітер.

У Громадянському Русі «СВІДОМІ» переконані, що основне, чого треба прагнути зараз, — це підвищення рівня заробітної плати медиків та покращення умов праці. Влада Луцька має поставити перед собою завдання шукати можливості, щоб дофінансовувати охорону здоров’я в місті.

До вітань медпесоналу лікарні також долучився начальник управління охорони здоров’я міської ради Микола Якимчук. Він вручив лікарям грамоти і подякував за плідну працю.

Віктор ПЕТРИК.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel