Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Дмитро Комаров запропонував руку  і серце коханій… у небі

Фото 1plus1.tv.

Дмитро Комаров запропонував руку і серце коханій… у небі

Цими днями стало відомо, що автор і ведучий популярної програми «Світ навиворіт» одружився із моделлю та володаркою титулу «Міс Україна 2016» Олександрою Кучеренко, яка була його партнеркою в шоу «Танці з зірками» (обоє на світлині)

І також усі дізналися, що познайомилися вони задовго до танцювального шоу, в якому Дмитру було досить непросто, і лише завдяки підтримці глядачів він довго не вилітав із проекту. Це було ще під час конкурсу «Міс Україна», в якому тріумфувала Олександра.

— Якщо чесно, то ми через «Танці» ледь не розбіглися. Це була ідеальна перевірка. Якщо тоді не розсварилися, то будемо жити разом до 90 років і помремо в один день, — зізнався Дмитро програмі «Світське життя» і розповів, як запропонував руку і серце коханій: — Одного ранку я сказав Саші: «Поїхали до вертольотного клубу!» Коли прибули, вона зізналась: «Я ще жодного разу не літала на гвинтокрилі! Що ти замислив?» Полетіли над Києвом. Ми розуміємо одне одного без слів! У гвинтокрилі ж шумно, тож я просто дістав обручку, запитав Сашу поглядом — вона мені кивнула, і я одягнув на неї обручку!»

Розписалася пара у Києві, а ось обвінчалася в Єрусалимі — в ці дні в Ізраїлі відбувався пісенний конкурс «Євробачення», і на те, що 36–річний телеведучий Дмитро Комаров і 22–річна модель туди прибули на літаку, тим паче, що сиділи окремо одне від одного, ніхто не звернув особливої уваги…

Тетяна МИТРОФАНЮК.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel