Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Заради Каті покинув свою третю дружину

Катя годиться Віктору в доньки.

Фото з іnstagram Катерини РЕП’ЯХОВОЇ.

Заради Каті покинув свою третю дружину

53-річний співак Віктор Павлік та його концертна директорка 25-літня Катерина Реп’яхова (обоє на фото) більше не приховують від широкого загалу свій роман

Тож Катя й виклала в іnstagram романтичне фото з 53-річним коханим, якого на людях зве Віктором Франковичем. «І в радості, і не в радості. Будь-якою дорогою і до старості», – процитувала 25-річна Реп’яхова пісню російської співачки Олени Ваєнги.

Дуже довго Віктор Павлік приховував, що розлучився з третьою дружиною Ларисою та пішов до молодої коханки. Але не афішував роман, щоби не завдавати болю близьким, зокрема онкохворому синові Павлу (Віктор Павлік має трьох дітей. – Ред.).

І в радості, і не в радості. Будь-якою дорогою і до старості.

«Ми не даємо інтерв’ю на цю тему. Вона для нас все ще дуже особиста. З Ларисою ми розлучилися і зберегли дружні стосунки, я завжди буду вдячний їй за все, підтримуватиму і робитиму для них із сином все, що в моїх силах. Так життя склалося, що ми зустрілися з Катею і щиро полюбили одне одного. Тож хочемо, щоб усі були щасливі», – заявив Павлік в інтерв’ю газеті «Факти».

А Катерина Реп’яхова не приховувала, що з дитинства є фанаткою Віктора Павліка. Уперше його зустріла, коли мала 7 років. Але познайомилися вони пізніше, випадково опинившись в одному готелі. Обмінявшись контактами, почали спілкуватися у соцмережі, а потім Катя стала концертною директоркою співака. Незабаром робочі взаємини переросли у роман.

«В один день він просто взяв і переїхав до мене. Тоді я вже задумалася, чи правильно роблю? Привіз усі свої костюми, нагороди в мою маленьку квартирку. Я повністю прийняла спосіб життя Віктора – віддалася його концертній і творчій діяльності. Все взяла в свої руки і стало простіше, тому що раніше у нього було своє життя, у мене – своє. Тепер це, можна сказати, стало справою сімейною. Так і живемо – на колесах», – зазначила Катерина в інтерв’ю tabloid.pravda.com.ua.

Лія ЛІС.

Telegram Channel