Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Що віщують зорі

Волинь-нова

Що віщують зорі

Гороскоп на 22–28 липня

ОВЕН. Не починайте діяти, не визначившись із цілями, бо марно потратите час і сили. Довіряйте не фактам і цифрам, а власній інтуїції. Вихідні будуть тихими та спокійними. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – середа.

ТЕЛЕЦЬ. Вдалі поїздки та перемовини зміцнять ваш авторитет. Розраховуйте тільки на своє вміння домовлятися з опонентами. У вихідні через прикрі випадковості зміняться плани. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – четвер.

БЛИЗНЮКИ. Слушний час для активної діяльності, реалізації мрій. Обмірковуйте рішення, не нехтуйте дрібницями. У вихідні ймовірні гарні новини, нові перспективи. Сприятливий день – п'ятниця, несприятливий – понеділок.

РАК. Не перевтомлюйтеся. Прислухайтеся до порад друзів і рідних, адже деякі моменти ви не враховуєте, а вони помічають ваші промахи. Вихідні проведіть на природі. Сприятливий день – середа, несприятливий – вівторок.

ЛЕВ. З'явиться багато можливостей, але зросте й кількість обов'язків. Не вступайте в дискусію з начальством. У вихідні краще відпочити й не починати нічого важливого. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – субота.

ДІВА. Саме час переглянути й конкретизувати свої плани. Результати вашої праці будуть вагомими. Не замикайтеся в собі, не нехтуйте новими знайомствами. Сприятливий день – четвер, несприятливий – п'ятниця.

ТЕРЕЗИ. Ви – творець свого щастя, не упустіть цей золотий час. Не хапайтеся за все, поставте собі конкретну мету та йдіть до її досягнення. У вихідні корисно трохи помандрувати. Сприятливий день – середа, несприятливий – субота.

СКОРПІОН. Все вирішуватимуть зв'язки та знайомства. Намагайтеся бути в курсі подій, від вашої поінформованості багато залежить. З легкістю впораєтеся зі справами, але й про кохання не забувайте. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – середа.

СТРІЛЕЦЬ. Поспіх загрожує серйозними фінансовими втратами, будьте уважні, радьтеся з фахівцями. Несподіваний поворот подій вплине на вашу подальшу долю, не бійтеся змін. Сприятливий день – середа, несприятливий – субота.

КОЗЕРІГ. Зараз не час воювати, краще пристосовуватися до обставин. Можливі привабливі пропозиції нової роботи. Вихідні краще провести за містом, влаштувати пікнік. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – п'ятниця.

ВОДОЛІЙ. Саме час розібратися в проблемах, що нагромадилися, і почати їх вирішувати. У вас є реальний шанс стати господарем становища та здивувати свіжими ідеями друзів і колег. Сприятливий день – середа, несприятливий – четвер.

РИБИ. Пора навести лад і в паперах, і в голові, і в стосунках. Зберігайте емоційну рівновагу, не дратуйтеся через дрібниці. Ймовірні приємні події в родині. У вихідні виберіться за місто. Сприятливий день – четвер, несприятливий – субота.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel