Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Віталій Коваль —  новий голова Рівненської облдержадміністрації

Фото rivnepost.rv.ua.

Віталій Коваль — новий голова Рівненської облдержадміністрації

Це стало відомо 10 вересня, коли з робочою поїздкою на Рівненщині побував глава держави Володимир Зеленський

Літак, на якому прибули Президент та особи, які його супроводжували, зустрічали керівники області й міста Рівного, а також парафіяни і священники Української православної церкви, котрі назвалися «представниками захоплених храмів». З Рівненського летовища кортеж узяв курс на місто Острог. У приміщенні Національного університету «Острозька академія» Володимир Зеленський зустрівся з керівництвом Рівненщини й адміністративно–господарським активом області та представив їм новопризначеного голову облдержадміністрації. Ним став Віталій Коваль (на фото).

До призначення на цю відповідальну посаду Віталій Коваль керував компанією «ВВВ Монтаж», яка займається будівництвом доріг. Також у нового очільника регіону є бізнес у сфері оптової торгівлі зерном, насінням і кормами для худоби. Він також є членом Олімпійського комітету України і президентом Рівненської обласної федерації греко–римської боротьби.

— Це — не посада. Це можливість щось зробити. Як вона дається, так і забирається, – сказав Президент Володимир Зеленський, представляючи нового керівника області, і попросив його звернути особливу увагу, зокрема, на незаконний видобуток бурштину, роботу нелегальних автозаправних станцій і що Рівненщина ще не всюди накрита інтернетом.

Валентин СТАВСЬКИЙ.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel