Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Мережа Ланет — улюблений провайдер українців*

Волинь-нова

Мережа Ланет — улюблений провайдер українців*

Торік інтернет-провайдери «Мережа Ланет», «Гігател» та «Лагідком» почали разом працювати над якістю та зручністю надання послуг інтернету та телебачення у Рівненській та Волинській областях. Вони об’єдналися під всеукраїнським брендом «Мережа Ланет», який є лідером гігабітного інтернету та входить у ТОП-7 провайдерів України

Сьогодні ми активно розвиваємо мережу, підключаємо все більше населених пунктів та залучаємо нових абонентів. Наші клієнти знають: Мережа Ланет — це завжди швидкісний інтернет та якісне обслуговування.

Місія компанії — створювати дещо більше, ніж просто зв’язок. Саме тому «Мережа Ланет» активно долучилася до соціальних і культурних подій та проєктів регіону. Ми були офіційним партнером рок–фестивалю «Тарас Бульба» у 2018 році, забезпечивши організаторам стабільний та швидкий інтернет. Також за цей рік інтернет від Мережі Ланет з’явився в багатьох школах, дитсадках і сільрадах Волинської області.

Ми знаємо, наскільки зараз важливо мати доступ до Всесвітньої павутини і тих можливостей, які вона дає. Саме тому ми провели інтернет туди, куди інші провайдери не хотіли йти через важкодоступність та затратність побудови мережі, — в села Кадище, Котів, Ромашківка.

Ми провели інтернет туди, куди інші провайдери не хотіли йти через важкодоступність та затратність побудови мережі.

Сьогодні підключити безлімітний високошвидкісний інтернет і телебачення від «Мережі Ланет» за найвигіднішими тарифами серед провайдерів можна в багатьох населених пунктах Ківерцівського та Луцького районів.

Користуйтесь інтернетом на швидкості від 100 Мбіт/с у багатоповерхівках та 200 Мбіт/с у приватному секторі, а також насолоджуйтеся переглядом улюблених телеканалів у пакетах онлайн–телебачення в сервісі «Ланет.TV», які включені у тариф.

Телефонуйте за номером (0800) 601-200 або замовляйте дзвінок на сайті www.lanet.ua/uk/volyn/ та дізнайтеся про можливість підключення. Співробітники нашого контакт–центру готові швидко відповісти на ваш дзвінок та надати вичерпну інформацію.

Telegram Channel