Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Майя Москвич зустрілася  з принцом Гаррі

Руда чуприна герцога Сассекського аж дибки стала від гордощів: ще б пак — утрапити в один кадр із легендарною волинянкою!

Фото з фейсбук-сторінки Майї МОСКВИЧ.

Майя Москвич зустрілася з принцом Гаррі

Волинянка, яка прославила Україну на міжнародних змаганнях «Ігри нескорених-2018» у Сіднеї, здобувши дві золоті медалі, відвідала Лондон

Ще 9 вересня наша землячка в Луцьку проводила тренування стрільби з лука, а вже наступного дня дякувала українській діаспорі в столиці Великобританії за теплу зустріч. «Можливо, тому, що нас зустріли українці, я почувалася так, наче повернулася додому, тільки в інше місто. Українці в Лондоні дуже активні у відстоюванні вітчизняних інтересів в інформаційній сфері. Наприклад, після затримання наших моряків минулої осені вони вирішили щотижня, кожної середи проводити акцію на підтримку їхнього звільнення в урядовому кварталі Лондона. І проводили. Щосереди, починаючи з осені. Незважаючи ні на що.

33 тижні поспіль! Можете собі уявити?», – написала Майя Москвич у фейсбуці.

Жінка виставила фото з герцогом Сассекським, засновником змагань, у яких беруть участь поранені військовослужбовці та пов’язані з ними ветерани. «Не просто з принцом Гаррі, а із засновником Ігор нескорених. Подякували йому від України», – підписала світлину наша спортсменка. Майя Москвич також зазначила, що українська делегація взяла участь у відзначенні 5-ї річниці заснування Invictus Games.

Просто прийдіть і покажіть свою підтримку, гляньте, через що цим воякам довелося пройти.

10 вересня з ініціативи принца Гаррі відбулися перші Ігри нескорених. Тоді у вступній промові син принцеси Діани сказав, що вони «демонструватимуть силу спорту в сприянні відновлення, підтримку реабілітації та показують життя з інвалідністю», а їхня мета полягає в запевненні, що травмовані солдати не будуть забуті. «Просто прийдіть і покажіть свою підтримку, гляньте, через що цим воякам довелося пройти», – зазначив ініціатор змагань.

«Потиснути руки учасникам змагань можна буде вже цієї суботи, 14 вересня, на національних змаганнях у Києві», – написала Майя Москвич.

Фінальна частина відбору збірної України на міжнародні Invictus Games–2020 в Гаазі пройде на стадіоні «Піонер». Участь у них візьмуть понад 200 спортсменів – українських ветеранів та військовослужбовців, які отримали поранення, захворіли або були травмовані, виконуючи службові обов’язки в зоні бойових дій.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel