Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
У селах тривають неоголошені війни

Укрінформ.

У селах тривають неоголошені війни

Позавчора о пів на третю ночі до поліції зателефонував голова Малинської об’єднаної територіальної громади, що на Рівненщині. Посадовець повідомив, що в його обійсті пролунали постріли

Слідчо–оперативна група на місці події встановила, що невідома особа здійснила чотири постріли в напрямку господарства заявника — жителя Малинська Березнівського району, два з яких влучили у скло автомобіля «Renault Scenic», інші — в будинок: біля вікна та в шибку горища. У помешканні перебувало подружжя та троє їхніх дітей. Ніхто не постраждав.

Тієї ж ночі хтось закинув у його двір та будинок 2 пляшки з невідомою сумішшю.

З місця події поліцейські вилучили 4 гільзи калібру 7.62 мм й уламки деформованої кулі. Слідчі Березнівського відділення поліції, повідомляє сайт правоохоронців, установлюють обставини події. Розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 15, ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на умисне вбивство).

А волинська поліція з’ясовує обставини інциденту щодо погроз депутату Княгининської сільської ради Луцького району. Тієї ж ночі хтось закинув у його двір та будинок 2 пляшки з невідомою сумішшю. До однієї з них було прикріплено записку з погрозами. Ніхто з людей не постраждав. На місці, за інформацією сектора комунікації поліції Волині, слідчі розпочали кримінальне провадження за ст. 195 (погроза знищення майна).

Олена ВОЛИНЕЦЬ.

Telegram Channel