Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Як вибрати хороший порохотяг і не помилитися

Читайте поради спеціалістів, щоб не помилитись.

Фото із сайту moyo.ua.

Як вибрати хороший порохотяг і не помилитися

Щоб вартовий чистоти у вашому домі справно «вартував»

Якщо ви вирішили придбати таку техніку, варто визначитися, для якого типу прибирання вона застосовуватиметься. Маєте велику квартиру чи будинок, то без миючого порохотяга вам не обійтися.

У невеликих приміщеннях цілком достатньо і маленького «сухого». Ним можна зібрати пил та сміття з підлоги, меблів, килимів. А ось миючі порохотяги мають багато переваг: вони допоможуть почистити раковину, що засмітилася, помити вікна, дезодорують приміщення.

Втім, є в них і недоліки. Їх не можна застосовувати для чищення паркету, килимів на натуральному джуті, меблів, яким шкодить волога.

Миючі порохотяги мають багато переваг: вони допоможуть почистити раковину, що засмітилася, помити вікна, дезодорують приміщення.

Якщо ви все таки хочете придбати миючий порохотяг, то знайте, що оптимальними поверхнями для вологого прибирання є килимові покриття на тонкій латексній основі, а також підлоги і стіни, покриті кахельною плиткою чи вимощені каменем. Не варто також забувати, що цей порохотяг потребує додаткових витрат: для нього необхідно купувати спеціальні мийні засоби (залежно від вибраної моделі).

При виборі такої техніки слід віддавати перевагу моделям з вакуумними насадками. Прилад автоматично стежить за рівнем вакууму під насадкою і подає мийний розчин тільки при достатньому «розрідженні».

Щітка інтенсивно розминає ворс килима й ефективно вимиває бруд. Як правило, він після прибирання залишається ледь вологим і швидко сохне.

Читайте також у нас: «Клавіатура любить спирт і ванну​».

Telegram Channel