Курси НБУ $ 39.81 € 43.26
«У мого сина вкрали дитинство. Тепер він  повинен стати батьком...» 

Андреа Серрано: «Я не знала, що він неповнолітній...»

Фото із сайту spieltimes.com.

«У мого сина вкрали дитинство. Тепер він  повинен стати батьком...» 

31-літня жінка завагітніла  від 13-річного підлітка

В американському штаті Колорадо 31-річна Андреа Серрано (на фото), яка зізналася в сексі з 13-літнім хлопчиком у червні 2022-го і завагітніла від нього, не буде відбувати ув’язнення. Жінка стверджувала, що не знала, що її партнер – неповнолітній.

Серрано народила і уникне тюремного терміну. Проте її все одно зареєструють як сексуального злочинця. Це означатиме, що жінка проходитиме випробувальний термін щонайменше 10 років, а можливо і пожиттєво.

Андреу зареєструють як сексуального злочинця. Це означатиме, що жінка проходитиме випробувальний термін щонайменше 10 років, а можливо і пожиттєво.

Своєю чергою мати підлітка поскаржилася на «подвійні стандарти», оскільки жертва сексуального насильства – хлопчик. «Я відчуваю, що якби вона була чоловіком, а він маленькою дівчинкою, то точно було б по-іншому.

Оскільки він не жінка, люди співчувають їй, а не йому, – сказала мати підлітка. – В мого сина вкрали дитинство. Тепер він повинен стати батьком. Він жертва, і йому доведеться жити з цим до кінця свого життя».

Родина підлітка планує просити в суду опіку над дитиною.

Василь КІТ.

Читайте також: «Засуджено волинянку, яка забила людину палицею та цеглиною».

Реклама Google

Telegram Channel