Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Боєць Валерій Прозапас показав свій фартовий бойовий планшет

«Це мій робочий планшет, ще з того часу, коли ви нам його передали, бо він – фартовий», – показує Валерій Прозапас потрісканий бойовий гаджет Петрові Порошенку.

Фото із сайту prm.ua.

Боєць Валерій Прозапас показав свій фартовий бойовий планшет

«Він – як талісман. У мене була купа можливостей його поміняти, бо є більш нові. Але він – щасливий»

Депутат Запорізької міськради від «Євросолідарності», учасник АТО Валерій Прозапас із 24 лютого минулого року – знову на фронті. Зараз він – начальник штабу самохідного артилерійського дивізіону 36-ї бригади морської піхоти.

Під час короткого приїзду до Києва Валерій Прозапас зустрівся із Петром Порошенком, який передав для його дивізіону необхідну техніку. «Завжди приємно зустрітися з другом та бойовим побратимом Валерієм Прозапасом, обійняти, знати, що живий та здоровий. Для його дивізіону ГО «Справа громад» та Фонд Порошенка підготували квадрoкоптери Matrice 30T із більшим радіусом дії, з більш точними координатами для наших артилеристів (так звана «нічна модель». Ред.). Краще застосування Matrice 30T, ніж передати його нашим морпіхам та славній 36-й бригаді, було б складно знайти. Для того щоб вони мали зв’язок – передаємо їм Старлінки», – розповідає Петро Порошенко.

Ви передали пікап, на якому я відвоював на Півдні п’ять місяців. Ми його зберегли.

«Хочу нагадати, як у травні ми з вами зустрічалися в Миколаєві. Там теж ви передали квадрокоптер Autel – він досі в бою, він досі літає. Ви передали пікап, на якому я відвоював на Півдні п’ять місяців. Ми його зберегли. Він тепер на батареї працює», – каже офіцер.

«Хочу вам ще щось показати. Ви тоді привезли планшети. І от цей планшет, він – як талісман. У мене була купа можливостей його поміняти, бо є більш нові. Але він – фартовий. І тому я ним користуюся досі. Це мій робочий планшет, ще з того часу, коли ви нам його передали», – демонструє Валерій Прозапас потрісканий бойовий гаджет.

«Валерій поділився зі мною унікальними завданнями, які виконує наша крута арта морської піхоти. Після нашої Перемоги ви всі неодмінно про них почуєте та побачите», – обіцяє п’ятий Президент. 

Василина СМЕТАНА.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel