Курси НБУ $ 39.81 € 43.26
Янукович планував правити довічно і… відділити Західну Україну

А в 2015 році Царьов казав, що Януковича треба відправити в штрафбат «днр» захищати Горлівку.

Фотоколаж із сайту 24tv.ua.

Янукович планував правити довічно і… відділити Західну Україну

Фактично регіонали хотіли влаштувати державний переворот, тож Майдан був неминучим і необхідним

Про такі плани свого шефа розповів соратник віктора януковича олег царьов (обоє на фото), який зараз переховується в росії. Шокуючі зізнання він зробив в інтерв’ю одному з пропагандистських видань рашистів.

Зі слів царьова випливає, що янукович нічого нового не вигадував – він планував змінити Конституцію, як це зробили диктатори путін та лукашенко, щоб можна було балотуватися на посаду необмежену кількість разів. Щоправда, регіонали побоювались, що це викличе великі протести на Заході України, але і на цей випадок підготували сценарій.

Тоді намалювався такий план: Тягнибок, який отримував гроші в тому числі із каси Партії регіонів, став би виступати за сепаратизм, за відділення ряду західних областей в автономне утворення, що не підтримує центральну владу.

«Розповім вам те, чого нікому раніше не розповідав, – заявив царьов. – Я тримав у руках документ, розроблений аналітиками Партії регіонів, у якому розглядались сценарії щодо життєвого президентства януковича. Було очевидно, що, вибудовуючи дружні відносини з росією, досягаючи росту економіки та рівня життя, все це зробити реально. Два президентських терміни, зміни в Конституції, ще два терміни… І єдина перешкода для втілення цих планів у життя бачилась така: Західна Україна завжди буде розхитувати ситуацію на території всієї країни і зробить усе, щоб такий сценарій не вдалося реалізувати. І тоді намалювався такий план: Тягнибок, який отримував гроші в тому числі із каси Партії регіонів, став би виступати за сепаратизм, за відділення ряду західних областей в автономне утворення, що не підтримує центральну владу. Ну, а центральній владі довелось би, «скрєпя серце», погодитись», – поділився царьов.

Виходить, що фактично янукович разом із командою планували державний переворот: хотіли захопити владу в Україні й розділити державу. Таким чином, царьов довів необхідність Майдану, адже в українців не було іншого виходу, бо країною керували злочинці.

Василь РОГУЦЬКИЙ

Читайте також: «ЗСУ поки не можуть розпочати контрнаступ» – Зеленський

Реклама Google

Telegram Channel